Merhaba, HDMI ile laptopu TV'ye bağladığımda resimdeki gibi görüntü tam sığmıyor, alt ve kenarlar kısımları görünmüyor. TV'de Android 7 sürümü mevcut. Görüntünün TV'ye tam sığmasını nasıl sağlayabilirim? Teşekkür ederim.
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim cevabınız için ama PC için seç ayarını TV'de nerede bulabilirim?Tv de görüntü ayarlarını "PC" için seçin duzelecektir hocam.
Hocam bende next tv var, menüden bu şekilde giriyorum. Sizin tv de nerden bilemiyorum.Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim cevabınız için ama PC için seç ayarını TV'de nerede bulabilirim?
Çok teşekkür ederim hocam, okulda deneyeceğim.Hocam bende next tv var, menüden bu şekilde giriyorum. Sizin tv de nerden bilemiyorum.
Hocam zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok sağolun, yarın okulda deneyeceğim, umarım bulabilirim.Selamlar,
Ekran/Görüntü ayarlarından ekran modunu TAM EKRAN olarak seçerseniz ekrana sığacaktır.
Tv modeline göre bu terimler değişebilir. Sizin bulacağınız alan 4/3 - 16/9 - Tam ekran - Sinema gibi seçeneklerin olduğu alandır.
Çözünürlük değiştirmeyi denemedim ama deneyeceğim hocam, teşekkür ederim, farklı cevaplar insana yol gösteriyor.Bilgisayardan çözünürlüğü değiştir hocam. Farklı oranlar işe yarayabilir.