Tuzlu Kurabiye Tarifleri

Kodla Büyü
SİMİT
1 paket margarin, 1 çay bardağı sıvı yağ, kabartma tozu, 1 bardak sirke, 1 tatlı kaşığı, 1 talı kaşığı şeker tuz istenirse1 kaşık mahlep, 1 yumurtanın sarısı üzerine beyazı içine
hamuru yoğurduktan sonra küçük yuvarlaklar yapıyoruz önce yumurtanın beyazına sonra susama batırıyoruz yüksek derecede pişiriyoruz,
yarısını yiyoruz yarısını da dondurucuya

eve gelip de bunu yiyen ve tarfini istemeyen bir kişi bile olmadı şimdiye kadar, hatta onlar da misafirlerine yapmışlar misafiler onlardan tarif istemiş emin olun ki bayılacaksınız. bim deki yağlı gevreğe benziyor tatı püf noktası da çok pişirmeyeceksiniz yumurtalar kızarana kadar pastalar beyaz kalacak lezzeti pişirmede :)
1 paket margarin oda sıcaklığında iyice yumuşasın
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 yumurta sarısı üstüne beyazı içine ve yine hamurun içine 2 yemek kaşığı (üstüne sadece yumurta) çörek otu iyice yoğurulur 180 derece de pişirilir.

hayat86' Alıntı:
eve gelip de bunu yiyen ve tarfini istemeyen bir kişi bile olmadı şimdiye kadar, hatta onlar da misafirlerine yapmışlar misafiler onlardan tarif istemiş emin olun ki bayılacaksınız. bim deki yağlı gevreğe benziyor tatı püf noktası da çok pişirmeyeceksiniz yumurtalar kızarana kadar pastalar beyaz kalacak lezzeti pişirmede :)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 yumurta sarısı üstüne beyazı içine ve yine hamurun içine 2 yemek kaşığı (üstüne sadece yumurta) çörek otu iyice yoğurulur 180 derece de pişirilir.
az önce bir arkadaş tuzlu tarif arıyorum dedi bunu yazdım verdim, ben denemedim daha..inşallah memnun kalır hocam size güveniyorum :D benim sirkeli yaptığım bir tarif var buna çok benziyor hatırlayamadım tam oluruk bunu verdim..

şeffaf' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
az önce bir arkadaş tuzlu tarif arıyorum dedi bunu yazdım verdim, ben denemedim daha..inşallah memnun kalır hocam size güveniyorum :D benim sirkeli yaptığım bir tarif var buna çok benziyor hatırlayamadım tam oluruk bunu verdim..

inşallah memnun kalır bu eve gelen ve yiyen tum mşsafierler tarifini aldı okula götrdüm hazır zannetmiş arkadaşlar :) sadee çok pişmemesi lazım üstüne sürülen yumurta kızarıncaya kadar sonra fırının sıcaklığıyle yavas yavas ılımasını bekliyorum ben. inş begenirler.

BBNET
Geri