Turkcell Tüm Kamu Her Yöne 1000dk

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Turkcell Tüm Kamu Her Yöne 1000dk 1000sms kullanan var mı arkadaşlar? Okuldaki arkadaşlar biz aylık sabit 40TL ödüyoruz 2 yıldır diyorlar, ben bu sene 40TL ödedim 1 yıl doldu diye 45TL oldu şimdi tarifem herkese farklı fiyatmı bu tarifeler sizler ne kadar ödüyorsunuz?

bende aynı tarifedeyim, ama benimki 1 yıllık bir anlaşmaydı sanırım o da ekimde dolacak. şimdilik 41.90 gibi birşey ödüyorum ekimde yeniden arralar herhalde.

hocam zaten artık yapılan kampanyalar 1 yıllık oluyor.sonrasında neredeyse hepsinde artış var...

O zaman bizim arkadaşlar durumun farkında değiller, beni de işkillendiriyorlar. Benimde 40TL ama daha 50'den aşağı gelmedi hiç her ay da bir sonraki aya dakikalarım devroluyor ama 444lü numaralar şişiriyor sanırım faturamı

Hocam benim de bu tarifeydi bitti bilgilendirme mesajı geliyor zaten ben hiç 40 tl odemeyenlerdenim :) müşteri hizmetlerini aradım tarifemi değiştirdim kendin belirliyorsun 500 dk 20 tl ve ek paket alıyorsun msj veya internet bakalım daha ekonomik bir pakete geçtim faturam kesilmedi daha güvenmiyorum hiç birine paramizi kılıfına uygun çalıyorlar

teacher_busra' Alıntı:
Hocam benim de bu tarifeydi bitti bilgilendirme mesajı geliyor zaten ben hiç 40 tl odemeyenlerdenim :) müşteri hizmetlerini aradım tarifemi değiştirdim kendin belirliyorsun 500 dk 20 tl ve ek paket alıyorsun msj veya internet bakalım daha ekonomik bir pakete geçtim faturam kesilmedi daha güvenmiyorum hiç birine paramizi kılıfına uygun çalıyorlar
bunda mesaj var mı hocam. birde dakikalar bi sonraki aya devrediyomu. ben de kamu tarifesi 45 ödüyoruum. çok fazla ve gereksiz gibi geliyo. değiştireyi düşünüorum

devrediyor Hocam bana mesaj geliyor devredildiğine dair 1000de sms var ama ben ayda 10 sms anca kullanıyorumdur:) 1000dk. yı full kullandığım aylar oluyor bazen ama smslerim genelde çöpe gidiyor:(

Hocam benim her ay 300-400 dk fazla kalıyordu acıyordum kullanmadigim dklara fatura parasını ödediğim icin bunda sınırınız 500 hocam her msj 1dk sayılıyor isterseniz msj atın ister konusun dakika devrini bilmiyorum sormadim ben msjlasmayi sevdiğim icin ek paket aldım 5tl 250 msj yeter bana 25 tl oldu

Kamu 1000 paketi aylık 45 TL ama bir yıl abone kalacağınızı taahhüt ederseniz aylık 40 TL ye düşüyor.

BBNET
Geri