bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 21 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaslar hatira icin tekli astronot afisi lazim. yuksek cozunurlukte mumkunse psd uzantili dosya olursa harika olur
Merhaba arkadaslar hatira icin tekli astronot afisi lazim. yuksek cozunurlukte mumkunse psd uzantili dosya olursa harika olur
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 21 Nisan 2016 #2 Hocam valla geçenlerde paylaşılmıştı sanki. Epeyce aradım sitede, doğru hatırlıyormuşum. Sanırım şu başlıktaki gibi birşey arıyorsundur? photoshop-calismalarimizi-paylasalim-f203/bilim-fuari-hatirasi-t141980.html
Hocam valla geçenlerde paylaşılmıştı sanki. Epeyce aradım sitede, doğru hatırlıyormuşum. Sanırım şu başlıktaki gibi birşey arıyorsundur? photoshop-calismalarimizi-paylasalim-f203/bilim-fuari-hatirasi-t141980.html
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 21 Nisan 2016 #3 hocam bunu indirmiştim ancak bana bunun tek astronot olanı lazım. o yüzden başlığı açtım
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,496 21 Nisan 2016 #4 gerçi yandakiler çıkarılabilir şekildeymiş çok teşekkürler.
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 22 Nisan 2016 #5 bidene' Alıntı: gerçi yandakiler çıkarılabilir şekildeymiş çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... :+1:
bidene' Alıntı: gerçi yandakiler çıkarılabilir şekildeymiş çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... :+1: