ahmetcetintassss
Üye
hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler, ancak proje girişlerinde en az 100 en çok 300 kelime olacak. Siz karakter olarak hesaplatmışsınız.Paylaşılan Formu ve Açıklamayı excell'e taşıdım kalan karakter sayısını gösteren şekilde öğretmenler tarafından anlaşılsın maksadıyla
hocam okulda tübitak sorumlusu yok, 4006 yürütücüsü var. diğer il,ilçe sorumlularının görevleri var. normal vatandaş TÜBİTAK için başvuru yapabilir diye biliyorum ama onun çağrıları farklı alanda. biz burda 4006 için konuşuyoruz. 4006 okullar için yapılan bir çağrı.Benim anlamadğım sey neden okulda tübitak sorumlusu var neden ilde sorumlusu var bölgede sorumlusu var. Bİr öğrenci vatandas 2018 yılında neden fikirlerini projesini dogrudan tübitaka sunamaz. Aklımda deli sorularr
pardon ben yürütücü olmadığımdan okuldaki yürütücü için yapmıştım ekranı görmediğimden dolayı kelime olduğunu bilmiyordum kim yazacaka o kadar kelimeyihocam öncelikle paylaşım için teşekkürler, ancak proje girişlerinde en az 100 en çok 300 kelime olacak. Siz karakter olarak hesaplatmışsınız.
arkadaşlar 4006 için öğrenci bilgileri gerekiyor mu ,ben ilk kez hazırlayacağım,geçen sene öğrenci bilgileri başvuruda istenmiyormuş,bu sene isteniyor mu?
Sadece Kimlik No, Ad Soyad var başvuru formunda. Onları yazacağız.arkadaşlar 4006 için öğrenci bilgileri gerekiyor mu ,ben ilk kez hazırlayacağım,geçen sene öğrenci bilgileri başvuruda istenmiyormuş,bu sene isteniyor mu?
Başvuru esnasında öğrenciler ile ilgili bilgi girmiyoruz hocam. Fuar bittikten sonra rapor kısmında gerekli oluyor öğrenci bilgileri.arkadaşlar 4006 için öğrenci bilgileri gerekiyor mu ,ben ilk kez hazırlayacağım,geçen sene öğrenci bilgileri başvuruda istenmiyormuş,bu sene isteniyor mu?
Keşke karakter olsaydı hocam. Kelime olayı çok sıkıntı yine de teşekkür ederiz elinize sağlık.pardon ben yürütücü olmadığımdan okuldaki yürütücü için yapmıştım ekranı görmediğimden dolayı kelime olduğunu bilmiyordum kim yazacaka o kadar kelimeyi![]()
![]()