ttnet mi? smile mı?

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar malum smile adslnin dsmartlı bir kampanyası var. fiyat olarak ttnet ile aynı hemen hemen. yanında d smart var ücretsiz..

hız olarakta limitsiz 8 mbte kadar. şuan ttneti kullanıyorum 7.2 ile 4.8 arası değişen hızlarda ama açıkçası çok tatmin edici değil bu hızlarda görünmesine rağmen...

smile hakkında bilgim yok. kullanan arkadaşlar varmı. sizce hangisi daha iyi...

hocam ben kullanıyorum ama memnun değilim yakında ttnete geçeem sebebi bir arıza olduğunda ttnet kadar hızlı dğiller :)

bende superonline geçmeyi düşünüyorum, telekomdan bir nakil istedim 40 günü geçti hala ortada bir şey yok, kızdım açıkçası ne telefon nakil edildi nede internet, superonline hakkında pek memnun olmayanlar var ama bir riske girip telekomdan kurtulmak istiyorum açıkçası,

Bende TTnet 8 mbps ye kadar olan vardı. Yeni kampanyalar varmış. Geçen hafta ben geçtim. 20 mbps ye kadar 39 TL hipernet aldım. VDSL modem bağlandı. Telefonda sabit ücret yok. Konuştuğunu ödüyorsun. 12 ay süreli bir kampanya. Evime gelen bağlantı hızı 24 mbps yi buluyor. 3 mb hızında da indirme yapıyorum...

Turknet kullanıyorum suan hayatımın hatasını yaptın ttnetten sasmayın.. tabi yüksek hız istiyorsanız para sıkıntınızda yoksa süperonline iyidir iyi..

smile ttnetten dahada hızlı ve dahada ucuz
ben ttneti biraktım cok isabetli birkarar almışım.

Bağlanması sıkıntı o kadar. 1 ayda anca bağlandı benim internet ancak, şimdilik bi sıkıntı yok.

cat33' Alıntı:
Bende TTnet 8 mbps ye kadar olan vardı. Yeni kampanyalar varmış. Geçen hafta ben geçtim. 20 mbps ye kadar 39 TL hipernet aldım. VDSL modem bağlandı. Telefonda sabit ücret yok. Konuştuğunu ödüyorsun. 12 ay süreli bir kampanya. Evime gelen bağlantı hızı 24 mbps yi buluyor. 3 mb hızında da indirme yapıyorum...
hocam bu kampanya hakkında ttnet in sayfasında bilgi bulamadım amma,
nasıl bir kampanyaymışki bu?
Kafama takıldı ttnet i aradım. Eleman ttnetin sayfasında olan kampanyalar dışında başka birşey söylemedi.
Siz nasıl geçtiniz onu sormak isterim...

smile (dmartnet) teyim. akn 50 gb olmasına rağmen 70 gb indirene kadar hızım düşmedi. bugün 31i hız yine 8e kadara yükseltilmiş. indirme hızı her zaman 800-900 k arası. yani memnunum. ocakta bitecek 24 ay. ocakta ilk 3 ay 29 sonraki aylarda 49 kampanyasından yararlanacağım. smile a devam. biraz daha ödeneğiniz varsa internet (20 mbps fiber) + dmart hd maxi 69 tl ye geçebilirsiniz. ttnet in TEK avantajı bence WiFi noktalarıdır...

BBNET
Geri