Arkadaşlar türknet müşterisi idim. Ne güzel 60 liraya 150 gb AKN ve 1000 dakika ayda kullanıyordum.
Bir gün ttnet ten bir tel. 50 gb akn 16 mbit hız 29 lira. Bırakın türkneti.
Kabul ettim. Bıraktım türkneti.
Kargo geldi imzala, gönder, arıza kaydı aç, fotokopi yolla derken 2 ay doğru dürüst internetim olmadı.
En sonunda köprü süreci doldu deyip, bizim yavaş olan interneti de kestiler. Birde masaj yazmışlar isteğiniz
üzerine interneti kapattık diye.. 2 ay kullanmadığım internetin faturası 10 tane masaj yazdım btk ya. Yazmaz olaydım. Oraya birisini koymuşlar.
Hiç bir yetkisi yok. sadece beni ikna etmeye çalışıyor yalandan. Her yazdığım masajda öyle sadece konuşuyor.
Bunların sistemlerindeki hatadan dolayı ben köprü sürecini geçememişim.
Btk dan olmayacak bu iş. Btk yalan dolan. Sadece mesaj iletim merkezi gibi bişey. ttneti direk şikayet edebileceğim bir şey olmalı
Öyle mahkeme filan uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Ne yapmalıyım.
teşkkkürler
Bir gün ttnet ten bir tel. 50 gb akn 16 mbit hız 29 lira. Bırakın türkneti.
Kabul ettim. Bıraktım türkneti.
Kargo geldi imzala, gönder, arıza kaydı aç, fotokopi yolla derken 2 ay doğru dürüst internetim olmadı.
En sonunda köprü süreci doldu deyip, bizim yavaş olan interneti de kestiler. Birde masaj yazmışlar isteğiniz
üzerine interneti kapattık diye.. 2 ay kullanmadığım internetin faturası 10 tane masaj yazdım btk ya. Yazmaz olaydım. Oraya birisini koymuşlar.
Hiç bir yetkisi yok. sadece beni ikna etmeye çalışıyor yalandan. Her yazdığım masajda öyle sadece konuşuyor.
Bunların sistemlerindeki hatadan dolayı ben köprü sürecini geçememişim.
Btk dan olmayacak bu iş. Btk yalan dolan. Sadece mesaj iletim merkezi gibi bişey. ttneti direk şikayet edebileceğim bir şey olmalı
Öyle mahkeme filan uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Ne yapmalıyım.
teşkkkürler