zeus16
Üye
Bizim makus talihimizi çok güzel özetlemişsin hocam.**melike**' Alıntı:bu da mı gol diil be![]()
Bizim makus talihimizi çok güzel özetlemişsin hocam.**melike**' Alıntı:bu da mı gol diil be![]()
ilyas33' Alıntı:bundan sonra norm sorunu üzerinde yoğunlaşalım arkadaşlar artık.hatta dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.sağlayalım ki belki bu çözüm olur en azından ya başka branşa aktarırlar yada BTR gibi bi kadro gündeme gelir.bundan sonra eğitim yazarlarına eğitim sitelerine herkes bilgisayarı biliyor derslerin seçmeli bile olarak verilmesine gerek yok baskısı yaparak dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.ozaman belki dikkat çekeriz
cuneyt16' Alıntı:ilyas33' Alıntı:bundan sonra norm sorunu üzerinde yoğunlaşalım arkadaşlar artık.hatta dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.sağlayalım ki belki bu çözüm olur en azından ya başka branşa aktarırlar yada BTR gibi bi kadro gündeme gelir.bundan sonra eğitim yazarlarına eğitim sitelerine herkes bilgisayarı biliyor derslerin seçmeli bile olarak verilmesine gerek yok baskısı yaparak dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.ozaman belki dikkat çekeriz
Hocam bildiğim kadarıyla bakanlıkla derneğin önceki bir görüşmesinde bakanlık fazladan on binlerce norm gerekecek diye bilişim rehber öğretmenliğine norm verilmesi olayına sıcak bakmıyormuş.![]()
Çok çalışmamız lazım ama bakıyorum on binlerce bilişimci arkadaş halinden memnun. Derneğin hala 150 üyesi var ve şunu unutmayalım birlikten kuvvet doğar.
ibrahims' Alıntı:cuneyt16' Alıntı:ilyas33' Alıntı:bundan sonra norm sorunu üzerinde yoğunlaşalım arkadaşlar artık.hatta dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.sağlayalım ki belki bu çözüm olur en azından ya başka branşa aktarırlar yada BTR gibi bi kadro gündeme gelir.bundan sonra eğitim yazarlarına eğitim sitelerine herkes bilgisayarı biliyor derslerin seçmeli bile olarak verilmesine gerek yok baskısı yaparak dersin tamamen kaldırılmasını sağlayalım.ozaman belki dikkat çekeriz
Hocam bildiğim kadarıyla bakanlıkla derneğin önceki bir görüşmesinde bakanlık fazladan on binlerce norm gerekecek diye bilişim rehber öğretmenliğine norm verilmesi olayına sıcak bakmıyormuş.![]()
Çok çalışmamız lazım ama bakıyorum on binlerce bilişimci arkadaş halinden memnun. Derneğin hala 150 üyesi var ve şunu unutmayalım birlikten kuvvet doğar.
Derneğe nasıl üye olucağız ? olmak istiyorum.