Trafik Sigortasına Dikkat!

Kodla Büyü

*Vendetta*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sigorta şirketleri, 1 Ocak 2014’ten itibaren zorunlu trafik sigortası poliçe fiyatlarını, kişinin hasar ve hasarsızlık durumuna göre istediği oranda artırıp, istediği oranda indirebilecek. Sigorta şirketleri 1 Ekim’den itibaren baz tarifelerini internet sitelerinden yayınlayacak. 6 aydan önce fiyatları değiştiremeyen şirketler, artık tarifelerini aylık olarak değiştirebilecekler.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23542434.asp

arabamı yolun kenarına çekip üzerine oturacağım,
arabanın üzerinde oturan adam eylemine başlıyorum.
bir alt üst limit olmalı,
kusurlu sürücüler tamam üst limetten yapsın da sigorta şirketlerini insafına kaldık
hem zorunlu hem fahiş
deli dumrul sigortası

arabama arkadan çarptılar ben de öndekine çarptım. arkadakinin trafik sigortasıyla ben ve önümdekinin hasarı yapıldı. Ama nasıl yapıldı :scared: Aracımıza çarpılıp mağdur olan bizler iş tamire gelince saçma sapan sigorta firmaları yüzünden yine mağdur olduk. Bana çarpan adam euro sigorta diye bir sigorta kullanıyormuş. Aracı yapacak servisler bu sigorta firması parayı geç veriyor biz sizden peşin alalım siz sigorta ne para verirse ondan alırsınız dediler. Experler tamponlara ön+ arka değişim değil tamir verdiler. Tampon ancak o kadar oldu yerine simetrik takılamadı bile. Yani anlayacağınız sizin trafik sigortası size yaramıyor çarptığınıza yarıyor. Biz her zaman iyisi olsun tam olsun derken millet üç kuruştan kaçıp en ucuz ve işe yaramaz sigortaları seçiyor. Yani hem arabanıza çarpıp hem de işi en ucuzdan nasıl kıvırırız ona bakıyorlar.

BBNET
Geri