trafik sigortası bankamı sigortacımı

Kodla Büyü

metkey

Aktif Üye
arkadaşlar ziraat bankası 800 tl teklif verdi sigortacı ise en düşük 880 tl şimdi merak ettiğim şu kaza anında Allah göstermesin işleyiş nasıl oluyor daha önce hiç kaza yapmadım sigortacı bana kazada beni arayacaksın işini halledeceğim dedi fakat bankayı arayamazsın dedi

Gelip tutanağı senin yerine tutmayacak ya hocam. Kaza anında tutanak tutarsın yada polis çağırırsan o tutar rapor expere gider oda gelen rapora göre kim kusurlu değil karar verir. Adam seni bağlamak için güzel rol çalmış. Sonuçta trafik sigortası karşı tarafı ödüyor

trafik sigortasını en ucuz olana yaptırın. fazla para vermeye gerek yok.. sonuçta bir tutanak tutulacak o kadar. Kasko ise şartlara bağlı olarak iyi bir firmaya yaptırılabilir.

İkisi de her türlü kazıklayacak hocam. Bakma sen burda şuna yaptır buna yaptır diye akıl verenlere. Kaza anında hepsi aynı. Bankası da sigortacısı da. Burada sana akıl versek inan biz de kim bilir hangi sigortacıya kazıklanmışızdır da haberimiz yoktur. Sen çok ucuzcuya da çok pahalıcıya da yaptırma. Orta bişeyler bul.

hocam ben 2 yıldır internette son yıllarda adı çok duyulan firmaya yaptırıyorum birde oradan da fiyat alınız bence eve poliçeyi kargo ile yolluyorlar.

BBNET
Geri