Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şunu sipariş ettim özellikle çantası, bagaja uyumlu olması ve halı olması en büyük özelliği. İçinde yangın tüpüde var. Yer olursa içine bir iki anahtar koydummu tamamdır.
Bunların çok kalitesizi de varmış sözde bu kaliteli ve 7 bar 300 psi diyor.
Bizim lastikler 2.2 veya 2.4 bar yani 32-34 psi ediyor bunu da çok rahat basar. Teoride böyle, uygulamalı olarak da göreceğiz artık.
Araç hava lastik basıncı. otomobil-klubu-f177/aracin-lastik-basinci-ne-olmalidir-t36950.html
En kötü ihtimal çocuğun yüzme havuzunu şişiririm artık. :lol:
Trafik seti elime ulaştı içindekiler beklediğimden çok dandikti. Yangın tüpü ve çanta güzel. Diğer setlerin içeriği de aşağı yukarı aynıdır. Çantanın içerine kompresörü yerleştirebildim. Çanta iç döşemeye uygun ve çantanın çırt çırtları var bu sebeple döşemeye yapışıp sabit kalacaktır.El feneri çekme halatı ve ilk yardım seti göründüğünden farklı sanırım resimdekiler ellerinde kalmayıp başka gönderdiler. Son söz beklediğimden kötü ama genel anlamda fena değil.