LocalInternet
Aktif Üye
trafik cezası yedim. (78km) detaya gerek yoktur.
itiraz etmek için adliye yolu var, tebliğ sonrası nöbetçi sulh. ceza 730tl (%25 iskonto)
burada içimden geçen itiraz yolunu öğrenmek, ancak tek başvuru yolu sulh ceza mahk. yolunu takip için
1 - adliyeye fiziken gibip araç, veya da otobüs yol masrafı ile başvuru
2 - uyap üzerinden başvuru. (burada önce olabilirlik çok yüksek)
ancak başvurunun girişi uyap için (e devlet şifresi var.) e devlet şifresi birçok yerde başvuru kalemi ve bir nevi e-imza'dır (kişisel)
uyap ceza son aşamasında dilekçenizi de mobil veya varsa e-imza (genelde hukuk bürolarında bulunur) ile imzalı olmalıdır demez mi
ben zaten e devlet şifresi ile giriyorum sisteme, e devlet şifresi imza ve özel bir giriş.
sonra operatörlere bakıyorum mobil-imza hep ek paket 30TL+ fiyatlı.
ceza için yıllık paket ekletsem, başka bir anda lazım olmayacak.
"EN İYİSİ BEN CEZASI ÖDEYİM"
itiraz etmek için adliye yolu var, tebliğ sonrası nöbetçi sulh. ceza 730tl (%25 iskonto)
burada içimden geçen itiraz yolunu öğrenmek, ancak tek başvuru yolu sulh ceza mahk. yolunu takip için
1 - adliyeye fiziken gibip araç, veya da otobüs yol masrafı ile başvuru
2 - uyap üzerinden başvuru. (burada önce olabilirlik çok yüksek)
ancak başvurunun girişi uyap için (e devlet şifresi var.) e devlet şifresi birçok yerde başvuru kalemi ve bir nevi e-imza'dır (kişisel)
uyap ceza son aşamasında dilekçenizi de mobil veya varsa e-imza (genelde hukuk bürolarında bulunur) ile imzalı olmalıdır demez mi
ben zaten e devlet şifresi ile giriyorum sisteme, e devlet şifresi imza ve özel bir giriş.
sonra operatörlere bakıyorum mobil-imza hep ek paket 30TL+ fiyatlı.
ceza için yıllık paket ekletsem, başka bir anda lazım olmayacak.
"EN İYİSİ BEN CEZASI ÖDEYİM"
Son düzenleme: