Arkadaşlar 05/03/2024 tarihinde yaralanmalı bir trafik kazası geçirdim. Kaza sonrası ambulans ile hastaneye gittim. Trafik polisleri tarafından hazırlanan tutanak sonucu suç %100 karşı tarafa verilmiş. Aracım sanayide bekliyor. Büyük ihtimalle pert olacak yada büyük bir masraf yapılacak. Sigorta eksperi aracın fotoğraflarını çekip parça listesi istemiş. Bu süreçte konuştuğum tüm sigortacılar ve bu konuda bilgi sahibi insanlar "ben karşı tarafın yerinde olsam aracı satın alır kendim yaptırırım" diyor. Bunu konuşmak için dün dükkanına gittim. Durumu anlattım. Bayram öncesi araçsız kalmak istemediğimi, kendisinin de maddi anlamda daha fazla zararı olmaması adına(sigortanın ödediği bedel harici ödeme+ değer düşüm bedeli + kiralık araç bedeli + mahkeme masrafı= Yaklaşık 250-300 bin TL) aracı piyasa ortalamasının da altına kendine vermeyi teklif ettim. Tekliften memnun oldu ancak param yok dedi. Daha kötüsü ise gayet efendi ve ılımlı bir insan derken konuya bodoslama dalan yaşlı amcası olmadık şeyler söyleyip beni gerdi. Sonuç olarak; başına daha önce böyle bir süreç gelen oldu mu, nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?