valla ankaraya sağ salim geldim ama yolda neler çektim, sürekli dur yağ ekle su ekle, kaput açılır kapanmaz her açışımda kapatmakla uğraştım deli etti beni.. ya okula giderken kullandığım yol çift şeritli yayla gibi bir yol, ve bu yolda 50 hız sınırı var şaka gibi, yürüme hızı gibi hızla gidilir mi böyle otoban gibi yolda.. tekirdağda her yere eds koydular belediye de bu işten gelir elde etmeye çalışıyor sanırım herkes şikayetçi ama elimiz kolumuz bağlı..okuila giderken haliyle geç kaldığım zamanlar oluyor ve 70le gittiğim oluyo o yolda. geçenlerde giderken arkadaşım da vardı yanımda konuşurken filan hızlanmışım farkında olmadan yol da bomboş yani görseniz..neyse işte özlem radar var dediii, tabii ben hemen yavaşlayamadım 70le filan geçtim polisin yanından o gün yedim sanırım cezayı..diğeri de dün oldu malesef. nedense polisi görünce ani fren yapamıyorum suçlu psikolojisi sanırım..yani gelirse bana 700den fazla ceza gelicek..tam da sıkıntılı olduğum zamanlarda çok fena oldu..pttnin numarasını bulmuştum ama çevir sesi de gelmiyor. gittiğimde ödesem faiz mi uygulanıyor öyle birşeyler duymuştum ://