Trafik Cezası Affı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deftones
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Borçlar affedilmedi, ödeme kolalığı getirildi, faizi indirilip taksitlendirme yapılabilecek diye biliyorum. BORÇ SİLME yok sanırım.

benim ceza da görünüyor,ayıca 40 TL de faiz görünüyor.Başka bir vergi olayıyla ilgili vergi dairesiyle görüştüm.yaklaşık bir hafta içinde yeni düzenlemelere geçebileceklerini söylediler.Belki Trafik cezları için de bu uygulamaların hayata geçirilmesi biraz vakit alabilir.Ben beklemeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar ceza İnternet vergi dairesinde görünmüyorsa vergi dairesine mi gitmek gerekiyor.

Ceza makbuzu var elimde ama internetten görünmesini bekliyorum.

1 hafta oldu interenete işlenmedi sanırım.

Beklemelimiyim. yoksa vergi dairesine gitmeliyim.

ben yasa cıktığında vergi dairesine gittim ceza halen görünüyordu zamanla silineceğini söylediler 120tl altındaki borclara af geldi denildi...

keyloger' Alıntı:
ben yasa cıktığında vergi dairesine gittim ceza halen görünüyordu zamanla silineceğini söylediler 120tl altındaki borclara af geldi denildi...
120 tl nin altndaki cezalar affedildi. tabi biz zamanımızda devlete karşı görevlerimizi yerine geirdiğimizden ceza çektik .. gittik cezaları ödedik....

silinecek cezaların süresi mi var ne zamandan sonra kiler affa girmiyor?

en önemlisi internet vergi den görünmemesi sisteme işlemediğini buyüzden de vergi dairesininde göreeyeceği anlamına gelmez mi?

Bu konuda bilgisi olan yok mu?

ceza işlenmemiş olabilr mi?

yoksa ilk cezam olduğu için vergi dairesi mi yapıyor ilk işlemi?

31 aralıktan öncesi siliniyor. 31 aralıktan önce ise ve halen görünmüyorsa işlenmemiştir bence. vergi dairesine bi git olmazsa. benimde 15 haziranda park cezası vardı internette takip ettim baya herhalde yazmamışlar cezayı diye düşündüm ama 1 ocaktan sonra çıktı karşıma. 13 ağustosta tebliğ edilmiş gibi görünüyordu birde erken ödeyip indirim şansımda olmadı üstüne faiziinde binmiş. torba yasa ile kurtulmdum şansıma

Evet bugün öğrendim ve burda paylaşıyım galiba kimsenin başına gelmemiş.

Trafik cezası ödemesini maliyeye gidip ödedim %25 indirimli olarak peşin bir şekilde.

Ama İnternet vergi dairesinden Beyanlı olarak ödeme şansımda varmış.
Tabi bu şekilde ödersem indirim söz konusumu bilmiyorum.

Bir dahaki cezamı internetten ödemeye çalışacağım.

Ama en öenemlisi siz siz olun ceza yemeyin.
105 tl hiçde azımsanacak bir para değil.

Neyse kimsenin başına gelmemesi Temennisiyle.

BBNET
Geri