Trabzonspor elendi

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Trabzonspor Videoton takımına penaltılarla 4-2 yenilerek elendi.....

Ne olacak bu Türk futbolunun hali

avrupa kim biz kim? biz kendi ligimizde oynayalım onda da fb ile gs yi sevindirelim bize yeter. bize ne avrupadan zaten başbakan diyor isterse bizi avrupaya almasınlar biz kendi ligimizde oynarız diyor.

Tebrikler Trabzon... Yöneticisinden teknik adamına kadar herkes artık bırakıp gitmeli... Bu kadar rezil, bu kadar ruhsuz oynanmaz...

Şenol hoca iyi bir insan olabilir ancak herzaman söylüyorum iyi bir teknik adam değil... Bırakın artık Trabzonsporun yakasını...

Trabzona hangi yüzle geleceksiniz çıkıp nasıl kendinizi savunacaksınız artık merak bile etmiyorum, nasıl olsa rezilsiniz, nasıl olsa yerinizi sağlamlaştıracak afilli laflarınız olur ve nasıl olsa Karadeniz insanının gönlü sizi bile kabul edecek kadar geniştir.... Azıcık utanma duygunuz varsa defolup gidin!

yazıklar olsun ,daha da bir şey demiyorum. bursada elenmek üzere hemde 3-1 in rövanşında yazıklar olsun , ne kadar aciz oynuyor türk takımları yazıklar olsun.

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi...3 yıldır en iyi oyuncularını rakiplerine kaptır, yanlış takım planlaması yap sonra da otur ağla...Yönetim zafiyeti olduğu çok net görülüyor.

Ondan sonra sağda solda baytar mı veteriner mi neyse onu savunuyorlar, şikeyi savunuyorlar, yok efendim milli takım futbolcusuna hırsız denmez diyorlar... Lig tv alanlara acıyorum. 'Bence' dünyanın en kalitesiz ligini izlemek için 5 kuruş bile verilmez.

BBNET
Geri