Tp-link modem kablosuz bağlanınca sürekli internet kopuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suatozt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

suatozt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 2 ay önce Tp-link modem aldım. Son bikaç gündür modemin wireless açıkken sürekli bağlantı kopuyor. Wireless kapalıyken kabloyla bağlantıda sıkıntı yok. Ancak açıkken kabloyla dahi bağlansanız sürekli bağlantı kopup tekrar geliyor. Modem arayüzünden kanalı manuel ayarlayıp farklı kanallar ve farklı ayarlar yaptım ama sorun devam ediyor. Teknik servisi aramadan, burada bir sorayım dedim.

tp link modemlerde hep aynı sorun hocam.ben en sonunda modemi değiştirdim şimdi kafam rahat.

ttnet i aradım dns adresini değitirdik yine hata devam etti kabloluya geçtim tekrar.

ıp çakışması olabilir mi acaba? ıp havuz aralığı sayısını düzenleyin hocam

bende tp link modem var benim sorunum ise sizin ki gibi aslında 8 megabit sınırsız internetim modemi fişe ilk taktığımda 1 megabit oalrak görüyor ve ya bilgisayardan modemin içine girip yeniden başlatırsam yada modemi kalkıp yeniden açıp kapatırsam düzeliyor 1 yıldır hep böyle hiç düzelmedi.
var mı başına böyle bişiy gelen

bizdeki durum da aynısıydı.sürekli beni aşağı çağırmalarından bıktım modemi değişirdim halloldu.

Aynı sorun salıdan beri bizim okulda da var, Telekom'u kaç kez aradık. Ben modemden olabileceğini hep söylüyordum. Yarın başka modemle deneyeceğim.

anlaşılan bazı seriler sıkıntılı. Yarın tekrar bi teknik servisi arayıp, durumu iletelim.

BBNET
Geri