toyota yaris 1.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
18,000 vereceksenizi, üzerine 2-3 daha koyup 1,6 motoru olan bir araç alın en azından yolda gitsin yürümesin...

1.4 aşağısı zamanla üzer insanı, bundan alan bir bayan arkadaş acemliği çıktığı gün bu gitmiyor diye satmak istemişti, eh artık gerisini siz düşünün. düz yolda 90 bana yeter, sollamam, sollayana el sallarım, acele işim olmaz,yolum düz, diyorsan belki.

2005 model 102000 de otomatik vites,lpgli bir arac var,18000 tl. Yorumlarinizi bekliyorum

Ben 2 yıldır Toyota Yaris sürücüsüyüm. Sizin tercih ettiğiniz aracı almanızı önermem. Nedeni Yaris'ten dolayı değil.
1. Yaris çok seri ve atak bir araç. Lpg taktırsanız bile ataklığından bir şey kaybetmiyor. Ama 1.0 araçların motoru güçlü değil ve bayır çıkarken sizi de çileden çıkartabilir.
2. Yaris bildiğim kadarıyla otomatik vitesleri tam otomatik şanzuman olmadığından dolayı ileri vadede size sıkıntı yaratabilir.

Eğer hatchback bir araba düşünüyorsanız, manuel vitesli 1.3 Sol Special Yaris öneririm. Ben kullanıyorum ve bugüne kadar memnuniyetimden dolayı bir kere bile satmayı düşünmedim. Hızlı gitmez denilen arabamla 190 devirmişliğim var. Ayrıca yakıtta cabası. 30 lt gaz ile 440 km gidiyorum. Ben yars öneririm ama dediğim gibi manuel ve 1.3 motor

mevali' Alıntı:
Acemiyiz, orta halli biseyde ogrenmek icin bu yeter diye dusundum, kimse iyi birsey demiyor ya

Hocam acemiyken daha iyi ve dikkatli olacaksın emin ol,
@fatalmind
hocamın söyledikleri dört dörtlük, ben 1,4 altı hikaye falan demiştim ama 1,3 hiç aklıma gelmedi açıkçası, kasadan kasaya değişir ama alınır bencede.

mevali' Alıntı:
Acemiyiz, orta halli biseyde ogrenmek icin bu yeter diye dusundum, kimse iyi birsey demiyor ya
Bizim mud yard esinde var. O da aynisi 2005 1.0 tuplu otomatik yaris. Cok guzel arac ve cok memnunlar.

BBNET
Geri