Toyota-Honda Civic 2008-2010 Satmayı düşünen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunsur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yunsur

Üye
Arkadaşlar toyota corolla veya Honda civic 2008-2010 otomatik olsa daha iyi olur araba satmayı düşünenler lütfen mesaj atsın...40 Bin TL yi mümkünse aşmayan araçlar olsun.

Re: Toyota corolla Honda Civic 2009-2010 Satmayı düşünen varmı?

40 bine 2008 honda civic dream temiz ancak bulursun hocam... bende var 40 bine vermem

Hocama katılıyorum 2010 model civic heleki otomatik ve 40 bin tl altı derseniz ancak Hasar kayıtlı araçlar bulursunuz.

Arkadaşlar satmayı düşünenler arabasının fiyatını yazsın. Anlaşırsak hayırlı olsun deriz olur biter...

@yunsur hocam, bende en fazla 45'e kadar çıkarım diyordum otomatik civic için. Ama fiyatlar uçmuş, temiz araç ararsan 48-52 arası eski kasa. Bende temize ve uygun fiyatlı yeni kasa civic buldum 52,5'a. Ama borsa takip eder gibi sahibinden'i takip ettim. Aklında olsun.

Arkadaşların piyasasını baltalamak istemem ama iki ay kadar önce 2010 model 29.500 km de sıfır hata sayılabilecek civic dream için 40.000 e anlaştım almak nasip olmadı.

Linki duruyordu ekran görüntüsü de koyayım, yalancı muamelesi görmeyeyim.

Ekli dosyalar

• 2015-04-21 23-36-07 Ekran görüntüsü.png
    2015-04-21 23-36-07 Ekran görüntüsü.png
    85.9 KB · Görüntüleme: 841

keşke alsaydın hocam, dream pek tercih edilmiyor ama en az 45'e satardın şimdi.

2013 Honda Civic 1.6 Eco Premium Manuel LPG li 10000 KM 2014 Mayıs Trafiğe Çıkışlı 61000 TL düşünen olursa. Fabrika Çıkışlı LPG li sonradan takılanlar ile karıştırmayın 5 Yıl garantisi var daha....

hondanın 2. eli sıfırından pahalı omuş bu nedir arkadaşlar.
Müdür yardımcımız elagance eco smart otamatik fabrika çıkışlı lpg karatma dikiz ayna hediye peşin 69000 anlaştı (izmir honda)2015 model. haftaya gelecekmiş. en full den sadece anahtarsız çalıştırma ve deri koltuk yokmuş diğer bütün özellikler dolu.

bote0507b' Alıntı:
Müdür yardımcımız elagance eco smart otamatik fabrika çıkışlı lpg karatma dikiz ayna hediye peşin 69000 anlaştı (izmir honda)2015 model. haftaya gelecekmiş. en full den sadece anahtarsız çalıştırma ve deri koltuk yokmuş diğer bütün özellikler dolu.

69 bin verilen arabada karartmalı dikiz ayna yokmuymuş hocam birde bu fiyat lpg eklenmiş hali mi yoksa üzerine birde lpg mi eklenecek

bellagio' Alıntı:
bote0507b' Alıntı:

69 bin verilen arabada karartmalı dikiz ayna yokmuymuş hocam birde bu fiyat lpg eklenmiş hali mi yoksa üzerine birde lpg mi eklenecek

yokmuş hocam. internette eco smart modelindeki tüm özellikler varmış. LPG kit fiyatı içinde. (sunroof, hız sabitleyici, koltuk ısıtma, dijital klima, far yıkama, zenon far, geri görüş kamera, navitech navigasyon kamerada buna bağlanacak.)

honda cıvıc hb satan varmı

hb olarak en büyük bagaj ve hondanın en az yakanı gibi ufak araştırmama göre

yaz sonu bende satacağım inş. civic yada coralla düşünüyorum bende bakalım nasip yazın başlığımı açarım buraya :D

bote0507b' Alıntı:
bellagio' Alıntı:
bote0507b' Alıntı:

yokmuş hocam. internette eco smart modelindeki tüm özellikler varmış. LPG kit fiyatı içinde. (sunroof, hız sabitleyici, koltuk ısıtma, dijital klima, far yıkama, zenon far, geri görüş kamera, navitech navigasyon kamerada buna bağlanacak.)

ben bu aracı gecen ay ist.den 67,5 tl ye almamıstım sadece rengi fümeydi.

Arkadaşlar internette fiyatlara bakıp araba satanlar bu sezonu kaçırır. Adam honda city 45 bin demiş. Allahtan korkusu yokmu bunun? Satar o arabayı

Bizim edebiyatçıda 2012 corolla var confort. daha 40 binde. tüp yeni ve boyasız. 46 ya verecek. Param olsa alırdım. düşünün. iletişime geçiririm sizi.

3 adet toyata var ilgilenenlere
1-2011 auris 36000 kmde otomatik beyaz renk servis bakımlı:45000 tl (boyasız hatasız)
2-2011 coralla elegant otomatik 28000 km de beyaz renk otomatik servis bakımlı 28000 km de 53000 tl (boyasız hatasız)
3-2011 Corolla comfort extra 35000 kmde gümüş gri servis bakımlı otomatik 48000 tl (hatasız boyasız)
ilgilenen arkadaşlar varsa .ademkislak@gmail ulaşabilir.

BBNET
Geri