ön ızgaralardan radyatör sürekli hava alır bu demek oluyor ki ızgaranın hemen arkasında.edersoy' Alıntı:Çok teşekkürler. Sırada radyotörün yerini bulmak var hadi hayırlısı.![]()
hocam radyatöre hidrolik koyuyorsun, cam sileceklerininkine de antifiriz. sakın şaşırma. sola soğan sağa sarmısak.edersoy' Alıntı:Herkese çok teşekkürler. Yarın ilk iş ikisinide kontrol edicem. Sonuçları yazarım :mrgreen:
kullandığı arbanın kaputunun nerden açılacağını bilmeyen sürücü mü olur hiç hocam..ilon' Alıntı:Neden şaka yapsın....toyota pek sorun çıkartmadığı için unutuluyor ya da öğrenilmiyorBen de kitapçığına bakıyorum.
yok hocam kaput var da o kaputu açacak yeri sadece servis biliyor. kullanıcıların kullanması yasak.hatta eğer kullanıcı açarsa araç garanti dışı da kalıyor. ha birde kaput şifreyle açılıyor ve o şifreyi sadece servis biliyor. boru mu bu toyotabtrci' Alıntı:Abartın arkadaşlar abartın hatta toyotada önkaput da yok di mi![]()
Bagaj kapağı var eğer onu soruyorsan.habbe' Alıntı:Merakımı bağışlayın ama arabalarda arka kaput var mı?
Kaputu açıp koyduk olacaktı.edersoy' Alıntı:Herkese teşekkürler, benzin alırken rica ettim. Açıp kaportayı koyduk cam suyunu.![]()
ilon' Alıntı:Neden şaka yapsın....toyota pek sorun çıkartmadığı için unutuluyor ya da öğrenilmiyorBen de kitapçığına bakıyorum.
easytr' Alıntı:ilon' Alıntı:Neden şaka yapsın....toyota pek sorun çıkartmadığı için unutuluyor ya da öğrenilmiyorBen de kitapçığına bakıyorum.
şu toyotayıda sorunsuz araba yaptınız ya, sizin hayatta arabaya binmeyişinize veriyorum bunu..forumlarda bir araştırın bakalım. en çok geri çağrılan arabayı...
easytr' Alıntı:yağı mazot gibi yaktığı için kısa aralıklarla yağ takviyesi yapıldığından kaput sıklıkla açılıyordurher zaman söylüyorum, toyota abartılan bir araçtır, aynı segmentte aynı rakama çok daha iyi arabalar var. ayrıca siz diğer arabaları sürekli sorun mu çıkarıyor sanıyorsunuz? forumda birçok kişi ya 1. ya 2. arabasını kullanıyor hayatta...