Toyota Corolla için paspas önerisi

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arabamın paspasını yıkamacı yanlışlıkla başka araca verince mecburen kendime bir paspas almak zorunda kaldım ve sizede önermek istiyorum.

Önce şunu aldım her araca uyumlu yazıyordu bende buna kanarak aldım. Paspasgeldi çok ama çok küçükmüş aracın ancak 1/4 kapatabildi bende hemen iade edip şu ürünü aldım. İyiki iade etmiş ve bu ürünü almışım.
Kesinlikle tavsiye ederim hem yumuşak, hem kokusuz hemde araca %100 uyumlu ayrıca 3D. %100 uyumlu olduğu için paspas kaymıyor ve güvenlik açısındanda bu önemli birşey. Eski paspas azda olsa pedallerin (Fren,Debriyaj ve Gaz) altına kayıyordu buda tehlike yaratabiliyor.
Benim araç Toyota Corolla 2009 model yani paspas şaft üstünüde kaplamak zorunda birde paspas alırken aracınızın modelinide dikkate alın çünkü paspaslar modele göre değişiyor. Aracın iç döşeme renginide dikkate alın yanlışlıkla faklı renk almayın. İç döşemesi siyah olana gri paspas yakışmaz yada iç döşemesi bej renk olana siyah renk yakışmaz. Benim iç döşeme siyah ben siyah aldım sizde alırken rengine dikkat edersiniz.

Belki günün birinde ihtiyaç duyarsınız diye konuyu açma gereği duydum. :)

Orjinalini almakta fayda var. Piyasada 60 liraya orjinal diye gecenler vardı. Servise bakima goturdugumde biraz pazarlıkla 80-90 gibi birşeye almistim 3 sene önce. Havuzlu kokusuz sikintisiz. Bagaj havuzunuda ayni sekilde almıştım. Genelde paspas alirken ucuza aldığında ya koku yapiyor yada büyük kucuk geliyor

her_dem' Alıntı:
Orjinalini almakta fayda var. Piyasada 60 liraya orjinal diye gecenler vardı. Servise bakima goturdugumde biraz pazarlıkla 80-90 gibi birşeye almistim 3 sene önce. Havuzlu kokusuz sikintisiz. Bagaj havuzunuda ayni sekilde almıştım. Genelde paspas alirken ucuza aldığında ya koku yapiyor yada büyük kucuk geliyor
Bende bagaj havuzu vardı zaten birde servislerinde fahiş fiyata oluyor ayrıca bulunduğum bölgede genel serviste yok çevre illere gitmem gerekiyordu.

yadigartbaykal' Alıntı:
benim hiç 2009 corollam olmadı biliyor musunuz. :)
hayırlı olsun hocam. Fiyat bayağı fazla geldi bu böyleyse orijinali ne kadardır acaba?
Daha önce android üzerinden alışveriş yaptığımdan bana 25 TL indirim vermişlerdi indirimden faydalanıp 81,67 TL aldım. :)

Şuanki güncel fiyatta artmış ben aldığımda fiyatı daha uygundu. Fiyatı 99 TL idi şimdi 120 TL olmuş. :?

atakom' Alıntı:
hocam sen neden alıyorsun ki, yıkamacı alsın.
Kıyamadım yoksa aldırırdım. Ama temiz bir fırça çektim bir daha kimseye yapacaklarını sanmam. Banim araca koydukları paspaslarda fena değildi ama benim araçta şaft üstü boş kalmıştı bu halde kullanamazdım.
Birde bilerek yapmamışlardı iki aracı karıştırmışlardı. Ben iade edip kendi paspaslarımı almak için defalarca uğradım ama diğer araç hiç gelmedi bende sonunda yenisini almak zorunda kaldım. :)

yadigartbaykal' Alıntı:
hasari' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
Bende bagaj havuzu vardı zaten birde servislerinde fahiş fiyata oluyor ayrıca bulunduğum bölgede genel serviste yok çevre illere gitmem gerekiyordu.

yadigartbaykal' Alıntı:
benim hiç 2009 corollam olmadı biliyor musunuz. :)
hayırlı olsun hocam. Fiyat bayağı fazla geldi bu böyleyse orijinali ne kadardır acaba?
Daha önce android üzerinden alışveriş yaptığımdan bana 25 TL indirim vermişlerdi indirimden faydalanıp 81,67 TL aldım. :)

Şuanki güncel fiyatta artmış ben aldığımda fiyatı daha uygundu. Fiyatı 99 TL idi şimdi 120 TL olmuş. :?
işte bu güzel haber:)
ben de almıştım zamanında ama bir daha arabaya masraf yapmayacağım diye yemin ettim. Bakımları yetkili servisten yaptırıp, ekstra motor güçlendiri vs yaptırırdım, çocuk oldu kılıflar kirlenmesin diye en iyi kılıfı taktırdım, lastiği michelin aldım, cam filmini en iyisi takdırdım, kol dayama vb. bir sürü itina ile kullanımın ardından maddi durumdan dolayı satışa çıkardım. Hiçbirinin kıymeti yok arayanların hepsi fiyat düşürmeye çalıştı. Sonra vazgeçtim satmaktan, ben de artık sadece yağını değiştirip bineceğim dedim. :x
Aracın ne hocam?

BBNET
Geri