Toyota Corolla Elegant'ta usb görmeme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plankml
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

plankml

Aktif Üye
arkadaşlar aracımın usb girişine flash bellek takıyorum fakat hiçbir algılama yok. "error" dahi yazmıyor
ntfs idi fat32 yaptım, salt okunur yaptım ama faydası olmuyor
acaba flash belleği taktıktan sonra başka bir yere mi basmalıyım? fikri olan var mı? Ya da daha önce böyle bir sorunla karşılasan

hocam benim araç 2008 corolla comfort. Üzerinde navitech multimedya sistemi var. Aynı sorun bende de var. Servise sorduğumda beni navitech'e yönlendiriyorlar. Bende gitmedim burada bir çözüm olursa takip edeceğim.

mstfckr26' Alıntı:
hocam benim araç 2008 corolla comfort. Üzerinde navitech multimedya sistemi var. Aynı sorun bende de var. Servise sorduğumda beni navitech'e yönlendiriyorlar. Bende gitmedim burada bir çözüm olursa takip edeceğim.
Üzerinde reset düğmesi var bu düğme ile cihazı hiç resetlenidiniz mi?

2011 Corolla Comfort Ext. araçta kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Başka bir flashla deneyip sorunun nereden kaynaklandığını bulabilirsiniz. Bir de aracın akü kablosunu söküp takmak belki çözüm olabilir.

hasari' Alıntı:
mstfckr26' Alıntı:
Üzerinde reset düğmesi var bu düğme ile cihazı hiç resetlenidiniz mi?
evet denedim çözüm olmuyor.

Farklı flashta denedim olmuyor hocam.servisi aradim getirin dediler. Ancak şubat tatilinde goturebilirim. Servise gitmeden çözüm bulmaliyim

usb belleği çalıştıramayınca, bluetooth bağlantısı yapayım dedim. Telefondaki müzikleri dinlemek amacıyla. Cihazları eşleştirdim fakat sonra kullanamadım. araçta bluetooth düğmesine basınca nasıl telefonumdaki müziklere geçecek?

BBNET
Geri