Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
26.250 tl ye 2012 eylülde aldığım arabayı kış lastikleri ile beraber 27.250 tl ye satıyorum sizce fiyat nasıl daha fazla edrmi araçda 4 parça boya var ön kaput sağ ön ve sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı boyalı 106000 de
müşterisi varsa satılır tabiki. Siz eğer daha fazla satabilirmiyim diye soruyorsanız; 1000lira daha fazlaya satabilecek olsanız bile bin kişi arayacak canınızı sıkanlar olacak dolandırıcılar arayacak belki. al satçılar arayacak sinirlerinizi hoplatacak. Bana göre fiyat iyi müşteri de hazırsa bitirin gitsin.
araç benzin lpg terra sınıfı bende sivasdayım aracı aslında aldığımda yüksek fiyata aldım 1.5 sene de kullandım 25000 km yaptım bu fiyatta bana uygun geldi yinede kararsızım
fiyat cok yüksek hocam.. bide boyalı araba 24-25den yukarı satman zor..
bizde 2006 corolla multimode dizel var. bugün satsam 27-28 arası ya gider ya gitmez. kazası yok darbesi yok. arabanın ikinci sahibiyiz..
arkadaşım araba senin araba,para senin para,kaç lira içine siniyorsa ona satarsın. ben sana 28 den aşağı verme veya 25 veren olursa sat desem ne değişecek.biraz olgun olalım lütfen rica ediyorum.
sahibinden.com a gir senin arabanın emsallerine bak. oradaki piyasaya göre kafanda fiyat belirle. tabii orada fiyatları biraz şişirerek yazarlar. ona göre fiyatını belirle
bence fiyatı gayet iyi kardeşim 2008 corolla otomatik vitesi 32000 tl ye aldı geçen sene çünkü çiziksiz boyasız araba zaten yok artık.Motorunda alt iskelette arıza veya kazası vars ao ayrı ama boyalı olması bence çok da kusur değil
aralık sonu bende 2005 tüplü terra sattım . 87000 kmde değişen yok. 2-3 parça ufak boya vardı. dosta 26.750 ye verdim. dahada pahalıyada giderdi. internete 27750 den koymuştum.