Toyota Auris 1.6 Active 10.000 Bakımı Kaç para?

Kodla Büyü

gokhan_helvaci

Aktif Üye
Arkadaşlar arabanın bakımı geliyor. Şu an 8.900 km'de 10.000 bakımı yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Bakımda neler yapıyorlar?

Bende astra var 496tl verdim geçen ay. Aşağı yukarı seninde bu civarda olur hadi bilemedin 400 olsun, ancak dizelse biraz daha fazla verirsin...

dizel auris'im vardı son bakıma kadar serviste boşuna kazık yediğimi anladım. servis 465 tl fiyat cekince sinir olup sanayide özel serise sordum.toyota dan cıkma ustalar var sanayide özel servis acanlar 200 tl ye yaptılar işimizi.aracın garantisi yoksa servise gerek yok bence.lakin hocamın garanti devaö ediyor :)

Benim peugeot partner tepee 2011 dizel, garantisi varken 300 den hayatta aşağı değildi ama bu sene garanti bitti 150 ye sanayide yaptım.
Aklıma takılan; araba garantideyse ve boyle bakım zamanı geldiyse bakımı servis yerine sanayiye götürsek olmaz mı?
Aynı yağı aynı filtreyi vs. kullanıyorlar zaten...

10000 bakimina 300 den fazla gitmememesi lazin, benim dizelin 30bin bakimi 380 civari tutuyordu, tercihe bagli ekstralarla 400 u gecti.

Bakima gittiginizde nelerin degisecegini ne fiyat tutacagini ayrintili sorun, mesela yakit katkisina abarti bir fiyat istiyorlar. Polen filtresini rahatlikla kendiniz degistirebilirsiniz, polen filtresi garantiye etki etmez, 70 tl serviste ona vereceginize 20~25 tl ye kaliteli muadil alip kendiniz degistirin. Ha illa sorun cikarmi diye dusunuyorsaniz servisin taktigi polen filtresini temizken cikarip kutulayin muadil kullanin, servise gitceginiz zaman orjinali takin, serviste de havalandirma kullanmiyorum polen temiz diye belirtin. Senede 2 kere servise gitsem 100 lira polenden direk kardayim.

BBNET
Geri