Toyota 2012 model 1.33 comfort ?

Kodla Büyü

AKom

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2012 model 40binde arac 6 vites 38bin tl istiyor. Bu araclarin motorlari hakkinda bilgisi olan varmi ? Oneriliriniz gorusleriniz nelerdir?

Birde aracta sol arka kapi saci degismis birde boya varmis 4200lira tramer cikiyor. Cop arabasimi ne degmis (degisenli boyali araclarda moda:)

fiyat-değişen kısmı size kalmış fakat c sınıfı bir araçta turbo besleme olmadığı sürece 1.6 hacmin altı kullanıcıya klima-yük hele bide rampa eklenince nerden aldım bu arabayı dedirtir.

Hocam ben bu araçlarda 1.6 dan aşağısına gerçekten karşıyım. Birisi der sen onun kaç beygir olduğunu biliyormusun öbürü der turbosu var başka biri der torku yüksek ama bana hiçbiri cazip gelmiyor inan.

Tüp taktırırsan çekmez. Ya benzinli kullanacaksın ya da o arabayı almayacaksın.

bu araba 2012 de 37 38 bine satıldı. komfor anlamını sorarsanız cok iyi.
yakıt derseniz 1.6 motora yakın yakıyor. ama 1.6 motor ilede arasında 10 15 bin tl fiyat farkıda var.
tüpe uyumlu 2. eli güzel bir araç karar sizin.

bence binin arabaya, açın klimayı, bir rampaya sürün. sizi tatmin ederse düşünürsünüz.

toyota 1.33 motorları pek tercih edilmiyor. vergi olarak 1.6 motorlarlar aynı 0.3 motor yüzünden. 300 350 tl fazla vergi çıkıyor
fiyat olarak uygun ama sadece kapı sacı için 4200 fazla gibi geldi başka boyası var mı.

BBNET
Geri