Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kullanmadım almayı düşünmüştüm.Bir arkadaşım almıştı bir kaç soru sordum vaz geçtim.Renault Captur aldım.Rüzgar yandan vurunca tourneo courier u sallıyormuş.Virajda savurma riski onun harici konforu yakıtı iyi demişti.Dizeli için.Bende bunları duyunca vazgeçmiştim. Sizi etkilemiş olmayayım yine de bir kullanana sorun
Arkadaşlarımdan ikisi kullanıyor...Birkaç defa sürme şansım oldu...
Sesli komut sisteminin algılaması zayıf...Komut verilen kişiler haricinde farklı kişileri rehberden arayabiliyor...
Dizelinde 210 tork var bu kasaya yeterli...
Start / Stop başarılı...
Koltuk ısıtma kademeli.Aktif edildiği anda hissedilir derecede koltuklar ısınıyor...
Klima son kademede çalışsa da motora aşırı yüklenmiyor...
Beyaz en yakışan renk...
Ben kullanıyorum 3 ay oldu. sınıfına göre gayet başarılı. Uzun yola da çıktım yaklaşık 1000 km. beni yormadı diyebilirim.Hız sabitleyicisi güzel. virajlarda savrulma yok fazla. start stop güzel. sesli komut vasat ama iş görüyor. bluetod la telefonla konuşmak güzel. telefonla uğraşmaya gerek kalmıyor. navigasyon kullanıyorsan oda arabanın hoparlörünü kullanıyor yönleri söylerken güzel. Benim tek sevmediğim frenleri biaz başarısız geldi (benim aracıma mahsus olabilir servise gitmeye vaktim olmadı)
ses konusuna gelince benim aracımda şimdilik ses yok. bazı sitelerde göğüsten kronik sesler geldiğini okumuştum ama bende yok. belkide yeni modellerde düzeltme yapılmış olabilir.