feridekorkmaz
Site Gezgini
Bilgisayarım Hiç açılmıyor.siyah ekranda kalıyor.XP ile onardım açıldı.Ama kapatınca yine açılmıyor ne yapabilirim.<<<<<<<<<yardımcı olun lütfen......
feridekorkmaz' Alıntı:Bilgisayarım Hiç açılmıyor.siyah ekranda kalıyor.XP ile onardım açıldı.Ama kapatınca yine açılmıyor ne yapabilirim.<<<<<<<<<yardımcı olun lütfen......
serdemir' Alıntı:bu ne ya böyle. 2008 de soru sorulmuş, bir yıl sonra bir kişi cevap vermiş, cevaptan 2 yıl sonra yine konu gündeme gelmiş ilginç.... Ben de 2012 kasımında aynısını sorucam. zira elimdeki toshiba enfazla 1 yıl daha dayanır.![]()
uhaha: hiç dikkat etmemiştim sabahtan baktığımda, akşam bende yorum yazarım bu başlığa dediydim, 2008de aldığım toshiba laptop aynı dertten muzdarip, anakart kısadevre yapıyomuş, yenisini alacam el mecbur diyecektim ki, bide ne göreyim...
uhaha: <?sözbende' Alıntı:feridekorkmaz' Alıntı:Bilgisayarım Hiç açılmıyor.siyah ekranda kalıyor.XP ile onardım açıldı.Ama kapatınca yine açılmıyor ne yapabilirim.<<<<<<<<<yardımcı olun lütfen......
Aynı sorun bendede başladı.Daha dün akşam kullandığım bilgisayar şimdi açılmıyor.Toshiba satalite A210-19J
markası.Pilini çıkardım,adaptörü değiştim,amuda kaldırdım :mrgreen: hala açılmadı.
Ne yapayım :?