torpilin belgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ares0106
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
AK Partili Yetiş'in Bakan Dinçer'den isteği:
"Sayın Bakanım, daha önce uzun süre yöneticilik yapan halen Adıyaman Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen olarak çalışan Yakup A.'nın Kahire eğitim ataşesi olarak değerlendirilmesi hususunda; hürmetlerimizi arz ederim. Saygılarımla"
ahhhh bu ilk değilki şaşıralımmm :alkis: :alkis:

başka branştan olsa ne farkedecekti ki, hak yemenin dini, dili, rengi, ırkı, sınıfı vb. olmaz.

ocam yurtdışı için sınav şartı var bu fotoğraftaki kişide ömer dinçer değil. bakanı savunmama ama bu haberin detayları yaınlandı lakin bizde hemen her habere inanıyoruz. Basın bizi ne hale getirdi

bahse konu öğretmen daha önce idarecilikte işlediği bir suç yüzünden yanılmıyorsam hem para cezası hemde 3 yıl idarecilik görevinden uzaklaştırma cezası almış.

ayrıca da kimse torpil yapıldı demedi zaten bakanlık hemen yazı yayınlamış. Burda önemli olan torpilin talep edilmesi hemde bir milletvekili tarafından. Bakanlık zaten yapılma imkanı yok öyle bişeyin diyor, demekki yapılma ihtimali olsa yapacak ve daha öncede imkan olanları yapmış anlamı çıkıyor burdan.

Daha vahim olanı branş kısmı bence. Allah bunlardan kurtarsın bu toplumu.
znroev.jpg

Beni de gönderseler bende tutuşurum görev aşkıyla ama nerde...?
12 senedir çalışıyorum, ama sistemin adamı olamadım be yaw.
muhalif olmayı seviyim ben.

Bu torpilin belgesi değil. Ne zaman ki o adam Kahire eğitim ataşesi olur o zaman torpil olur. Milletvekili akılsızlık etmiş ama tabi kılavuzu yanlış tabi.
Bakan uygun bir dille geri çevirmiştir. Ben Mekkedeyim eşimin görevi sebebi ile ataşelik kadroları yeni açıldı. Ben de Ciddeye ataşe olmak istiyorum ama olamıyorum. Neden öncelikle kadrolu okul müdür olmam lazım sonra Arapçam süper olmalı filan.
Birileri bir salaklık yapmış bize de muhabbeti düşmüş.

ebfo45' Alıntı:
Bu torpilin belgesi değil. Ne zaman ki o adam Kahire eğitim ataşesi olur o zaman torpil olur. Milletvekili akılsızlık etmiş ama tabi kılavuzu yanlış tabi.
Bakan uygun bir dille geri çevirmiştir. Ben Mekkedeyim eşimin görevi sebebi ile ataşelik kadroları yeni açıldı. Ben de Ciddeye ataşe olmak istiyorum ama olamıyorum. Neden öncelikle kadrolu okul müdür olmam lazım sonra Arapçam süper olmalı filan.
Birileri bir salaklık yapmış bize de muhabbeti düşmüş.

:puhaha:

eğer o blege ortaya öıkmasaydı o admı istediği yere yollarlardı...

bunu görmemek için kör olmak lazım.. Allah c.c haksızlığa izin vermemiş de ortaya çıkmış...

saf olmak iyidir de çok saf olmak değil... minare ellerinde kılıf ararken yakalnmıslar sizin dedğinize bak torpil deilmiş, eğüer atanırsa torpil olurmus..

qwerdsa' Alıntı:
ocam yurtdışı için sınav şartı var bu fotoğraftaki kişide ömer dinçer değil. bakanı savunmama ama bu haberin detayları yaınlandı lakin bizde hemen her habere inanıyoruz. Basın bizi ne hale getirdi

sınav şartı olmasa ne olacaktı peki hocam... ayrıca müdür yardımcılığı vs içinde sınav şartı var... ama admlar istediğini alıyor nasılmı... sendikadan sorular gidiyor..

evet muhabbete devam :) bakanlığı savunduğum filan yok yan yana otursak size neler anlatırım neler hatta (omd) ömer hocam geçende hocam sakin ol başına bir iş gelecek demişti ben de fark etmez demiştim. kızdığım şu bu muhalefet anlayışı ile akp 2023 değil 2223 e kadar iktidarda kalır. ahh sorun bende demek anlatamıyoruz derdimizi.

eşim yurt dışı sınavını kazandı hemen arkasından malum cemat yok bilme sendika yardım etti. neyse bu son mesajım olsun inanmak istemedimi insanlar g..nü yırtsan yapacak bir şey yok bu yalan ve iftiraları atanlarla nasılsa öteki tarafta hesaplaşacağız. ( bu torpil olayı ile ilgili yazmadım) ben torpil değil salaklık yapmışlar dedim ama anlatamadık sorun bizde NOKTA.

ebfo45' Alıntı:
eşim yurt dışı sınavını kazandı hemen arkasından malum cemat yok bilme sendika yardım etti. neyse bu son mesajım olsun inanmak istemedimi insanlar g..nü yırtsan yapacak bir şey yok bu yalan ve iftiraları atanlarla nasılsa öteki tarafta hesaplaşacağız. ( bu torpil olayı ile ilgili yazmadım) ben torpil değil salaklık yapmışlar dedim ama anlatamadık sorun bizde NOKTA.
Hocam bunların her yanı leş gibi, kokuyorlar. Siz bence fazla iyi niyetli olmayın.

Asıl merak ettiğim ; konu basına yansımasaydı, o muhterem zat o makama getirilir miydi :?: getirilmez miydi :?:

millet aşmış arkadaş..ateşe ney lan? :scared: :lol:
haberim yok desem oha mı dersiniz?

BBNET
Geri