Torpil adres şaşırdı !

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.haber3.com/torpil-adres-sasi ... 84413h.htm
akp tinin din adına yaptığı eylemlere biz bunların niyetleri başka dediğimiz zaman bizi dinsiz ilan din savunucuları bunlara da sahip çıksın..... nede olsa ampülcüler ne yapsa doğrudur onlar 5 vakit namazında güzel ahlaklı dindar kul hakkı yemeyen insanlardır..... dindar insanlardan zarar gelmez nasıl olsa...

ben insanların söylemlerine değil icraatlarına bakarım körü körüne bu insanların avukatlığını yapanlarda keşke bu bakış açısıyla bakabilseler çünkü haberdeki örnek devede kulak değil olsa olsa devede kıl olur

yazı akepelilere gitse hiç haberimiz olmayacak bu durumdan. türkiyesin sen büyük düşün.

sametbozkurt' Alıntı:
kimse kusura bakmasın ama hepsi aynı ... değişik rengi.
hocam bencede aynı mhp de chp de olsa bu torpiller dönecek ben bu kadar din edebiyatı yapıp canbaza bak deyip arkadan her türlü yolsuzluğu yapmalarına kızıyorum.. din bunların tekelinde kendilerini tutan müslüman tutmayan dinsiz anlayışına kızıyorum...
bunlar derdi o koltuğu kimseye bırakmayıp daha çok götürmek bunun içinde
1.. iiç anadoluda müslüman dindar
2 egede atatürkçü
3. doğuda kürtçü-
4.akdenizde milliyetçi
5. güneydoğuda alevi
kaypak yalama bir siyaset bunların ki ama gerçek kendisini destekleyen yaşasın desteklemeyen ne hali varsa görsün anlayışı

sametbozkurt' Alıntı:

evet haklisiniz ama bu akp icin gecerli olamaz cunku onlar biz dindariz sapina kadar muslumaniz diyorlar.. ee boyle deyince millet de inanip oy veriyor ama gizli planda kazin ayagi bu haber gibi iste.. yalan dolan faso fiso...

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
sametbozkurt' Alıntı:
hocam bencede aynı mhp de chp de olsa bu torpiller dönecek ben bu kadar din edebiyatı yapıp canbaza bak deyip arkadan her türlü yolsuzluğu yapmalarına kızıyorum.. din bunların tekelinde kendilerini tutan müslüman tutmayan dinsiz anlayışına kızıyorum...
bunlar derdi o koltuğu kimseye bırakmayıp daha çok götürmek bunun içinde
1.. iiç anadoluda müslüman dindar
2 egede atatürkçü
3. doğuda kürtçü-
4.akdenizde milliyetçi
5. güneydoğuda alevi
kaypak yalama bir siyaset bunların ki ama gerçek kendisini destekleyen yaşasın desteklemeyen ne hali varsa görsün anlayışı
bunlar esas olarak konformist, yani bardağa göre şekil alıyorlar...her yol var...

bunlar esas olarak konformist, yani bardağa göre şekil alıyorlar...her yol var...
bugün ne öğrendim konformist :alkis: :alkis: güzel kelime

bu torpillerin alasını akp yaptı ama medya olsun toplum olsun başını kuma gömdü. cemat ve hükümet din adına kadrolaşıyor ve bunu millet alkışlıyorsa bu millet başına daha çok iş gelir

BBNET
Geri