TOR AĞLARI

Kodla Büyü

cmtrkr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
300
TOR ağlarını meb bağlantısı ile deneyen arkadaşlar var mı?

birçok siteye tor ağı sayesinde girebiliyorsunuz örneğin youtube vs. acaba meb ağında çalışıyor mu yada duyan eden varmıdır acep???


NOT: TOR ağı kısaca başka bir kullanıcının bilgisayarı üzerinden internete baglanma prensibini güdüyor özellikle kimlik takibine yakalanmak istemeyenler için ideal olduğu söyleniyor
 
Ben bi ara firefox eklentisi sayesinde bağlanmayı başarmıştım(ve gerçekten çok yavaştı) ama ne zamanki pc ye format attım ondan sonra bir daha başaramadım denemediğim yol kalmamıştı.
Ayrıca TOR üzerinden kimlik takibine yakalanmasak bile bilgisayara izinsiz girişlerin daha kolay olduğu da söyleniyor.
 
adam bu konuyu açtığında bekardı şimdi ilkokula giden çocuğu vardır beea :mrgreen:
 
Tor browser ile rahatlıkla girebilirsiniz. ama proxy kullanmanız tavsiye edilir. girmesi çok zor değildir. .onion adresler kullanılır. hidden wiki adresinden erişmek için adresler bulabilirsiniz. Deep Web olduğu için adresler sürekli değişir ve adresler bildiğimiz adreslere benzememektedir. içerikler hakkında yorum yapmak istemiyorum.
 
Re: Ynt: TOR AĞLARI

Hııımm, o zaman dağılabiliriz. 6 sene sonra tekrar görüşmek üzere
 
BBNET
Geri
Üst