arkadaşlar forumları, sosyal medyayı takip ediyorum yorumlara bakıyorum herhangi konuda milletin eğilimlerine yorumlarına bakıyorum tabi öğretmenler ile alakalı yazıların altındaki yorumlara da bakıyorum inanın yorumları okudukça işimden soğuyorum bu kadar nefret edilecek ne yaptım diye düşünüyorum bir öğretmen olarak, öğretmenlere karşı inanın gittikçe artan aşağılayıcı yorumlar görüyorum, en son öğretmenlere karne mevzusunda facebookta baktım veliler öğretmenlerden nefret ediyorlar gördüğüm kadarıyla ne yapmalıyız sizce yanlış olan bizler miyiz şimdi?
Veliler öğrencilerin her durumunu makul görmeye başlamış ne yapsa haklıdır gözüyle bakıyor sınıflarda kalma yok not da olmasın diyenler var .....
öğretmenlere sinkaflı sözler ile küfürler yağıyor öğretmenleri döveceklermiş....tiplerine bakıyorum bir kaşık suda boğabileceğim tipler ALLAH a dua ediyorum bu bozulmuş millete öğretmenlik yapmaktan kurtar beni böyle adamlara faydalı olmak istemiyorum ALLAH inşallah bir yerde yolumu açar da eğitim öğretim in içinden çıkabilirim.
Veliler öğrencilerin her durumunu makul görmeye başlamış ne yapsa haklıdır gözüyle bakıyor sınıflarda kalma yok not da olmasın diyenler var .....
öğretmenlere sinkaflı sözler ile küfürler yağıyor öğretmenleri döveceklermiş....tiplerine bakıyorum bir kaşık suda boğabileceğim tipler ALLAH a dua ediyorum bu bozulmuş millete öğretmenlik yapmaktan kurtar beni böyle adamlara faydalı olmak istemiyorum ALLAH inşallah bir yerde yolumu açar da eğitim öğretim in içinden çıkabilirim.