Hocam ben üç senedir D-Smart lıyım. Hatta iki sene interneti de D-Smarttan aldım. Bu süre zarfında hiçbir şikayet yaşamadım. Hatta geçen sene iptal ettirecek gibi oldum full paketi 19TL ye verdiler.
Kanal içeriklerine gelince film kanalları çok iyi olmasa da zaman zaman iyi izlencek filmler oluyor. Dizi izleyicisi iseniz izlenecek birkaç dizi var. Belgeseller zaten Tivibu ile hemen hemen aynı. (Yanlız belgeselde 5 kanalı(BBC Earth, Outdoor, vb...) +5TL lik paketle satıyorlar.). Spor kanalında sadece S Sportta ingiltere premier ligi var. Görüntü kalitesi dersen bence gayet iyi . Yanlız 3 senedir kullandığım uydu alıcısı son güncellemeden sonra bazen sapıtıyor, martta taahhütüm bitince değiştirme şartı ile kalırım diye düşünüyorum.
Tivibu içinse geçen sene mart ayında 2 hafta deneme şansım oldu (IPTV yi). Kanal içerikleri kalite açısından D-Smart ile hemen hemen aynı. IPTV kutusunun kanal geçişleri çok yavaş ve kumandaya verilen tepkiler geç olduğu için bıraktım. Uydu seçeneğinde bunun olmadığını düşünüyorum. Zaten tivibu gelecek sene şampiyonlar ligini de yayınlamayacak, elinde yanlış bilmiyorsam bi italya ligi var.
Velhasılı kelam al birini vur ötekine

İçeriik açısından arasında fark yok. Görüntü kalitesi için de D-Smart biraz daha önde görüyorum. Parana hangisi daha uygunsa onu al derim.
TV Platformlarını sırala dersen BENCE Digiturk, TV+, Dsmart, Tivibu