tinyMCE Editörden Kaydet Butonunu kaldırma

Kodla Büyü

sinansoycan

Aktif Üye
Merhaba,

Ben front panelden giriş yapan kullanıcının makaleler üzerinde değişiklik yapıp, çıktısını alabilmesini ancak yaptığı değişiklikleri kaydedememesini istiyorum. Bunun için bir yöntem önerebilir ya da ön sayfadaki makale düzenleyicisinden Kaydet butonunu nasıl kadırabileceğimi söyleyebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama tam olarak joomlada hangi klasörü içindeki hangi dosyada aramam gerekiyo o kodları. tşk. ederim

hocam yeni makale ekleyi seçtikten sonra sağdaki gelişmiş ayarlamalar bölümünde yazdırma simgesi, pdf sşmgesi (göster/gizle) seçeneğinden göster yaparsan ana sayfadaki her bir makalenin üstünde bu simgeler çıkacaktır. bu şekilde ön panelden editöre girmesine gerek kalmadan yazdırma simgesine tıklayarak çıktı alabilir.

Ben makale üzerinde düzenleme yapılabilmesini ama çıktı aldıktan sonra orijinalinin bozulamamasını istiyorum. Worde atıp orda düzenlemek de bi çözüm mesela ama ekstra program kullanmadan hepsinin site üzerinden yapılabilmesini sağlamaya çalışıyorum.

Kurcalaya kurcalaya en sonunda buldum.

components\com_content\views\article\tmpl\form.php

içindeki

<legend><?php echo JText::_('Editor'); ?></legend>
<table class="adminform" width="100%">
<tr>
<td>
<div style="float: left;">
<label for="title">
<?php echo JText::_( 'Title' ); ?>:
</label>
<input class="inputbox" type="text" id="title" name="title" size="50" maxlength="100" value="<?php echo $this->escape($this->article->title); ?>" />
<input class="inputbox" type="hidden" id="alias" name="alias" value="<?php echo $this->escape($this->article->alias); ?>" />
</div>
<div style="float: right;">
<button type="button" onclick="submitbutton('save')">
<?php echo JText::_('Save') ?>
</button>
<button type="button" onclick="submitbutton('cancel')">
<?php echo JText::_('Cancel') ?>
</button>
</div>
</td>
</tr>
</table>

Kodlarını silince anasayfada Kaydet ve İptal düğmeleri kayboluyor.

BBNET
Geri