Timefreeze Yüklü Tahtanın yavaşlaması

Kodla Büyü

pcreis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar temiz sorunsuz bir tahtaya timefreeze yükledim.ama zamanla yavaşlamaya başladı.neden kaynaklanabilir bu durum sizce?deepfreeze deneyip ondan da benzer durum yaşamıştım.

evet hocam uygulamalar,dosya ve klasörler daha geç açılıyor.ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.akıllı tahtalarda yaşıyorum bu sorunu.yoksa normal bilgisayarlarda böyle bir durum yok.

Hocam onu bende kullanıyorum hem labda hem tahtalarda. Olağandışı bir yavaşlık görmedim bugüne kadar...

öğrenciler programı pasif edip sonra kendi kafalarına göre aktif mi ediyolar diycem o kadar bilgileri yok.şifreyi de bir tek ben biliyorum.

timefreeze öyle bir program değil hocam. çalışma prensibi olarak bariz yavaşlatması pek mümkün değil

Windows 10 'a güncelledik. Deepfreeze ve atak çaktık. Şu ana kadar gayet güzel çalışıyor. Bi sıkıntı yok

Güncelleştirmeleri açık unutmuştum.tahta kapanırken güncelleştirme yapıyor tahta ve bitmeden muhtemelen öğrenciler tahtayı güç düğmesinden kapatıyor.acaba güncelleştirmelerin yarıda kalması mı etkili oluyor tahtanın yavaşlamasında?

BBNET
Geri