dogantulukas' Alıntı:sayfayı sütunlara bölerken araya cizgi koy diye bir seçenek var onu işaretlemen gerekli yada
otomatik şekil ekleden cizgiyi seçip araya ciz
yazı için ise metin kutusu ekle onu dik konuma getirip araya taşı
bote2002' Alıntı:filigranı denedim ama filigranda bildiği kadarıyla yukarıdan aşağıya yazmıyor... Otamatik eklemek için bi yol olmalı ... çizgi çekmek çok mantıklı olmayabilir. sayfa ayarını bozabilir ve her sayfaya ekleme sıkıntısı olu...
aynı şey benim de dikkatimi çekti ve bir türlü wordde sütunlar arasında öyle hazır bi metinli çizgi çekme ayarı göremedim.dogantulukas' Alıntı:sayfayı sütunlara bölerken araya cizgi koy diye bir seçenek var onu işaretlemen gerekli yada
otomatik şekil ekleden cizgiyi seçip araya ciz
yazı için ise metin kutusu ekle onu dik konuma getirip araya taşı
hmm bunu nasıl yaptınız hocam anlatırsanız sevinrz ..die4you' Alıntı:hocam bu şekildemi olacak....
hocam ilk olarak fireworks da a4 boyutunda arka plan rengi olmadan sayfa hazırladım ve daha sonra bu sayfanın tam ortasına yazıyı yazıp .png uzantılı kaydettim ve filigran olarak resimi ekledim olmazmı mantıklı deilmibilgisayarmax' Alıntı:hmm bunu nasıl yaptınız hocam anlatırsanız sevinrz ..die4you' Alıntı:hocam bu şekildemi olacak....
hayır hocam, ortadaki çizgi şöyle(dikine düşünürsek): ---------deneme--yayınları----------die4you' Alıntı:hocam bu şekildemi olacak....
bogrt' Alıntı:hayır hocam, ortadaki çizgi şöyle(dikine düşünürsek): ---------deneme--yayınları----------die4you' Alıntı:hocam bu şekildemi olacak....
gibi olacak, yani çizgi ile metin aynı fonttan gibi.
ama sizinki de güzel bi yol. sanırım yazı için resim filigran kullanmışsınız.
ben öle ayarlayamadımm hocamm sen nasıl ayarladın onu anlamadımcelikumit' Alıntı:hocam hiçbirine gerek yok,
bunları yapmanız durumunda her sayfada tek tek ayarlamanız gerekecek,
yapmanız gereken,
- sayfayı 2 sütuna bölme ve araya çizgi koymak
- sayfaya altbilgi veya üstbilgi ekleyip bu alana metin kutusu ile yazınızı yazınız
- metin kutusunun çizgi rengini kaldırıp dolgu rengini beyaz yapım metin yönünü de yukarı diye ayarlayın
- metin kutusunu sütun çizgizinin olduğu bölgeye doğru sürükleyin
böylece word her sayfaya otomatik olarak altbilgi/üstbilgi ekler gibi bu metninizi yazacaktır.
:alkis: :alkis: :alkis:celikumit' Alıntı:hocam hiçbirine gerek yok,
yapmanız gereken,
- sayfaya altbilgi veya üstbilgi ekleyip bu alana metin kutusu ile yazınızı yazınız
- metin kutusunun çizgi rengini kaldırıp dolgu rengini beyaz yapım metin yönünü de yukarı diye ayarlayın
böylece word her sayfaya otomatik olarak altbilgi/üstbilgi ekler gibi bu metninizi yazacaktır.
celikumit' Alıntı:hocam hiçbirine gerek yok,
yapmanız gereken,