gulivo Aktif Üye Mesajlar 142 18 Ocak 2014 #1 arkadaşlar tercih yaptım onaylandıda ama şimdi bi baktım mebbiste hiç yapmamışım gibi boş görünüyor tercih yapanlar bi baksın benle aynı olan var mı
arkadaşlar tercih yaptım onaylandıda ama şimdi bi baktım mebbiste hiç yapmamışım gibi boş görünüyor tercih yapanlar bi baksın benle aynı olan var mı
R realforever Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 719 18 Ocak 2014 #2 aynı durum bende de var hocam büyük ihtimalle sistemden dolayı oluşmuş bir durum.Yarın mı açıklanıyordu
aynı durum bende de var hocam büyük ihtimalle sistemden dolayı oluşmuş bir durum.Yarın mı açıklanıyordu
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 18 Ocak 2014 #4 bizde de öyle hocam sıkıntı aynı demekki sistemden korkulacak bir şey yok demekki
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,806 19 Ocak 2014 #5 ben saglik ozrunden istedim ayni es durumundan kaynaklanan bir durum degil yani
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 19 Ocak 2014 #6 bende de var hocam, ben de böyle bi başlık açmıştım...
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 19 Ocak 2014 #8 gulivo' Alıntı: iyi ya hepimizde aynı yanlışın olmasına sevindim :++: Genişletmek için tıkla ... ben de...
gulivo' Alıntı: iyi ya hepimizde aynı yanlışın olmasına sevindim :++: Genişletmek için tıkla ... ben de...