Teptemiz Fiesta:)

Kodla Büyü
"Araçta 3000 ve 900 TL'lik iki kaza kaydı vardır. Arka tampon değişmiştir. Etek altında sürtmelerden dolayı bir kaç parçada çiziklerden dolayı lokal boya vardır. Resimlerde boyadan önceki bu çizikler görülmektedir." dürüstlüğünüze hayran kaldım fakat teptemiz buysa. kirlisini düşünemiyorum.
hayırlı satışlar

Sattık bugün arkadaşlar Ankaraya gitti araç hayırlı uğurlu olsun bakalım.Plakasını çok seviyodum ben BT idi plakası ama. Dünya malı için beddua almaya değmediğini düşünüyorum Hocam o yüzden bu sattığımız 2. araç ikisinde de araç neyse o...

İlk gelen kişiye verdiğimiz için 18250:) 1 haftadır 21000 demiştik ilanda ama bu süreçte kendi alacağımız 2 aracı kaçırdık 3.yü de kaçırmamak için ilk gelene verdik gitti. Sizede hayırlı olsun Mr Spermata Hocam biz ikimizin aracını da sattık eşimle araçsız kaldık:)

kaç binde ve kaç modeldi hocam birde dizelmi benzinlimi. Eğer makyajlı kasa ve km düşükse ucuza gitmiş.

Hocam 130 bindeydi tüplüydü evet ucuza gitti Ankaradaki Juke için bir an evvel sattık lakin Jukeda bugün satılmış aynı saatlerde:((Bu kaçırdığımız 3. araç oldu sanırsam :cry:

BBNET
Geri