Temiz Toyota Corolla İsteyene Duyurulur...

Kodla Büyü
Hep söyleniyor, araba fiyatlarının son zamanlarda arttığından galiba bu fiyatta bu tanıma uyuyor. Kolay gelsin, hayırlı satışlar.

arkadaslar konya piyasası genel olarak yüksek zaten . aracın temizliğine göre 27 civarına gider bence hocam. bendede aynı aracın terrası var hayırlı satışlar

Pahalı bence, aynı fiyatlara daha üst model mazda 3 var. Tercihim o yönde olur. Hayırlı satışlar.

mriza' Alıntı:
depo neredeyse full hocam, abiniz memur değil heralde :)

Hocam abim tesisatçı. Arabayı haftasonları piknik ve alışveriş için kullanıyor. Araba haftanın 6 günü apartmanın önünde yatıyor.
Buradan bir arkadaşa gitmesini çok isterim. Uzun yıllar masraf etmeden gönül rahatlığıyla binilecek bir araba. Hayırlısı olsun...

Yaz başında 21.5e satılmıştı aynı arabaydı belki...hatta bu forumda görmüştüm ilanının....çok ucuz deyip şüphelenmiş almamıştım :) Ama bu da çok pahalı ya :)

ilon' Alıntı:
Yaz başında 21.5e satılmıştı aynı arabaydı belki...hatta bu forumda görmüştüm ilanının....çok ucuz deyip şüphelenmiş almamıştım :) Ama bu da çok pahalı ya :)

Hocam 24 bin TL'den bulun aynısından 2 tane alayım :)
Ben elçiyim. Araç çok çok temiz. Toyotanın ve Hb aracın meraklısı için fiyat çok da yüksek değil...

sehzade' Alıntı:
ilon' Alıntı:

Hocam 24 bin TL'den bulun aynısından 2 tane alayım :)
Ben elçiyim. Araç çok çok temiz. Toyotanın ve Hb aracın meraklısı için fiyat çok da yüksek değil...
Yok ben sıfır sedanı için sipariş verdim 39bine ...donanımı az ama sıfır ve ödemeye ocakta başlayacağım....Sizinkide gönlünüze göre olur inşallah.

Toyotanın bu kasaları sorunsuzlukları ve kaliteleri ile bilinir. Fiyat çok az yüksek ama. 2012 boş araç alacağıma bu araç kesinlikle düşünülebilir.

Gerçekten kalite bir araç.

2009 Tam otomatik Comfort Extra,(dijital klima, koltuk ısıtma,far yıkama, park sensörü) Mayıs'ta 31000 aldım. BRC tüp taktırdım. Allah nasip ederse 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum.
2005 model araba 28000 ise benim arabam 38000 olmalı. Ama olmuyor. :)

BBNET
Geri