Temiz Dizel Hachback Araç Arıyorum.20000-27500 arası...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nsrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nsrt

Aktif Üye
Arkadaşlar Hasar kaydı olmayan, kazasız değişensiz boyasız dizel araç arıyorum. ( boya tek tük lokal olmak şartıyla çok sorun değil ama hasar kaydı olmamalı.)
Fiesta'nın yeni kasası 2009-2010 model olabilir. Düşük kmde arıyorum.
Corsa, Yaris vb olabilir... Düşünürseniz ben burdayım... Uygun fiyatta temiz araç arıyorum. Manisa, İzmir, Balıkesir, Aydın belki Çanakkale... Manisaya yakın illerden olabilir.
Önerilere açığım:)

hocam sen naptın ya 2006 model arabaya hem de yarisa 27500 tl istenir mi?
benim arabayı satacak olsam demek 36-37 bin isticez demek

Hocam Selamlar. Aracınız çok temiz belli. Çok da güzel ayrıca. Ama ben 2008 model altı istemiyorum. Ayrıca km de 75 bini geçmemeli.. Çünkü en az 3 sene binmeyi düşünüyorum. Teşekkürler...

Bu arada arkadaşlar Sahibinden.Com a bakarak fiyat söylemeyin boşuna. Oradaki fiyatlar en az 1500-2000 TL yukarıda. Bi kaç kişiyi aradım hemen 1500 TL aşağı iniyolar. Ama içime sinmediği için satın almadım. Ucuk miktarda pazarlık payı bırakıyorlar. Peşin para fiyatı makul bulursam ertesi gün almaya gelirim. Tabi şartım araçta boya , değişen, vuruk, hasar kaydı olmamalı. Ayrıca kmsi de orjinal olmalı. Boşuna vaktinizi ve benim vaktimi harcamayın. temiz aracı olan varsa ve satmayı düşünüyorsa, güvenilir bir ortamda alışverişimizi yapalım diye bu siteye ilan verdim. Ayrıca acelem yok benim eylül-ekime kadar bekleyebilirim... o zamana kadar çıkmazsa zaten sıfır araç alıcam... Teşekkürler...

yadigartbaykal' Alıntı:
fantasio' Alıntı:
sayın hocam, 27000 tlye vermedim sen ne diyorsun yaf. piyasayı bilmeden işin kurdu gibi konuşma lütfen. gir bi sahibinden.com'a. araç dizel ve sol special. öteki markalarla da karşılaştırma 90 beygir 190 tork d4 motor toyota. sıfırı 50000tl. senin arabanın markası modeli ne? keşke onu da söyleseydin.
hocam kızma ama aracın dışardan benim açımdan hiçbir albenisi yok. piyasası dediğin gibidir bilmiyorum ama ben 20bin bile vermem. ama tabi bu zevk meselesi çıkar biri de 27 verir ona da bişey diyemem

agd85' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
fantasio' Alıntı:
sayın hocam, 27000 tlye vermedim sen ne diyorsun yaf. piyasayı bilmeden işin kurdu gibi konuşma lütfen. gir bi sahibinden.com'a. araç dizel ve sol special. öteki markalarla da karşılaştırma 90 beygir 190 tork d4 motor toyota. sıfırı 50000tl. senin arabanın markası modeli ne? keşke onu da söyleseydin.
hocam kızma ama aracın dışardan benim açımdan hiçbir albenisi yok. piyasası dediğin gibidir bilmiyorum ama ben 20bin bile vermem. ama tabi bu zevk meselesi çıkar biri de 27 verir ona da bişey diyemem

al benden de o kadar 2012 den sonra çıkan modelleri daha çekici üretilmiş ama 2006 model araba da o özelliklere sahip diye o parayı etmez arkadaş gibi bende o parayı vermem,internetten de baktım piyasası o şekilde ama yine de bizim Türk toplumun bazı modelleri öne çıkarması olayı bu( telefonda nokia, parçası ucuz diye renault,işte tuvalet kağıdı selpak vb...-artık peçete tuvalet kağıdı değil selpak isteniyor alışverişe gidildiğnde-) sanki başka model başka marka yok

yadigartbaykal' Alıntı:
fantasio' Alıntı:

benim aracım Peugeot 308 1.6 hdi comfort 62000 km de kazası değişeni lokal boyası bile yok bi depoyla kullanıma bağlı olarak 1000-1200 km arası götürüyor
şimdi internetten baktığımda ilanlara 30 isteyen de var 40 isteyende var millet kıyamıyor arabasına ama ben satacak olsam arabama güvenerek (her ne kadar insanlarımız toplumumuz tutmasa da ) güzel bi fiyat isterim

yadigartbaykal' Alıntı:
ncc' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar Sahibinden.Com a bakarak fiyat söylemeyin boşuna. Oradaki fiyatlar en az 1500-2000 TL yukarıda. Bi kaç kişiyi aradım hemen 1500 TL aşağı iniyolar. Ama içime sinmediği için satın almadım. Ucuk miktarda pazarlık payı bırakıyorlar. Peşin para fiyatı makul bulursam ertesi gün almaya gelirim. Tabi şartım araçta boya , değişen, vuruk, hasar kaydı olmamalı. Ayrıca kmsi de orjinal olmalı. Boşuna vaktinizi ve benim vaktimi harcamayın. temiz aracı olan varsa ve satmayı düşünüyorsa, güvenilir bir ortamda alışverişimizi yapalım diye bu siteye ilan verdim. Ayrıca acelem yok benim eylül-ekime kadar bekleyebilirim... o zamana kadar çıkmazsa zaten sıfır araç alıcam... Teşekkürler...
hocam dikkat ettiyseniz en son 27500 dedim :) sahibinden.com da az çok piyasayı belirliyor, tabi 1000-1500 tl fazlasını:) değer kaybetmesin istiyorsanız temiz toyota veya volkswagen'dan şaşmayın

Hocam öncelikle buranın bir tartışma sayfası olmaması için size kibarca fikrimi söyledim. Ama hiç bir 2006 model araca ben 27 500 vermem. 2009 model 50 bin km dizel yaris i arkadaş 26 bin e sattı. ve araç tertemizdi. sahibinden.com piyasayı belirleyemiyor malesef. Temiz araçlar eşe dosta gidiyor. Sahibinden.comda da aracını satamayanlar geliyor. çoğunluk olarak! nerde kurnaz var orda...
Herkesin malı kendine kıymetlidir ama ben 2009 model altı araç almanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum hele ki km si 100 bine yakınsa

fantasio' Alıntı:
agd85' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
fantasio' Alıntı:

al benden de o kadar 2012 den sonra çıkan modelleri daha çekici üretilmiş ama 2006 model araba da o özelliklere sahip diye o parayı etmez arkadaş gibi bende o parayı vermem,internetten de baktım piyasası o şekilde ama yine de bizim Türk toplumun bazı modelleri öne çıkarması olayı bu( telefonda nokia, parçası ucuz diye renault,işte tuvalet kağıdı selpak vb...-artık peçete tuvalet kağıdı değil selpak isteniyor alışverişe gidildiğnde-) sanki başka model başka marka yok

hocam internetteki fiyatlar uçmuş... eşten dosttan tanıdıktan alacaksın. burda da aynısı olucak sanırım. herkesin aracı kendine kıymetlidir ama benim de param kıymetli...:)

bu arada 2006 model yaris 3 sene sonra şimdiki 2003 lerle eş değer olucak , değer kaybetmemesi imkansız. 2009 2010 modeller için derseniz katılırım ama 2007 model altı için bu söz geçerli değil...

Bu arada hocam sakın yanlış anlamayın aracınız çok güzel. Toyota da sorunsuz bir marka gerçekten ama ben o fiyatı vermem. zaten kriterlerimin dışında bir araç modeli yüzünden... Ama toyota hastaları kapışır. Özellikle iç dizaynı çok hoşuma gitti. Hayırlı pazarlar... Ayrıca resim kyduğunuz ve özelliklerini yazdığınız ve önemsediğiniz için de çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar Dikkat! Şu 1 haftalık araç arama maceramdan edindiğim tecrübelerden biri kmler genelde düşürülmüş... Plakadan sorgulamada muayene tarihiyle beraber kmsi de geliyo. orda gelmezse çok iyi bir ustaya gösterin. Adama mesajda diyorum aracın kmsi yüksek çıktı (mart 2012 muayenesinde 125binde), 72binde diyor hala...
Bir de sahibinden.comda alıp satıcılar var. Yani kar etme amaçlı. Arabaları ucuza alıp oldukça pahalıya satmaya çalışıyorlar. 29900den 27bine düştü. Ben de işkillendim km uçmuş aracın adam 3te birini söylüyo:) Lütfen dikkat edin. Expertiz yaptırmadan üstelik kendi istediğiniz bir yerde, sakın araç almayın...

BBNET
Geri