temiz 2001 coralla arıyorum

Kodla Büyü

blackpeace123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar temiz(bulabilir miyim gerçi de) 2001 coralla arıyorum.

1,6 motor
terra speacial yada sol
aşağıda kasa örneği

37435116ypw.jpg

myetisir' Alıntı:
bende var 2001 sol special

hocam satılık mı? araç hakkında görüşlerinizi alsam nasıl olur? bide altları çok engin diyorlar. var mı yükseltme çaresi?

ben daha çok şehir içinde kullancağım 1.4 leri önerir misiniz?

kesinlikle 1.4 önermem, eski arabam 97 model 1.3 corollaydı. düz yoda pek farketmez ama rampaya gelince bayılır. işte bu da bir çok kullanıcının ifrit olduğu bi meseledir. arabayı keyfe keder satmayı düşünüyorum. almaya niyetiniz varsa görüşelim

bende 2001-2003 arası corolla arıyorum ama evet yağ eksiltme probleri var bu arabaların. başka da problemi yok zaten

Bizim müdür yardımcısında var 2002 model. Sizin aradığınızın bir üst kasası. 1.4 benzinli olması lazım. 18500 istiyodu.

evet bu kasalarda hatalı üretim sebebiyle maalesef yağ eksiltme sorunu var. fakat benim arabamı toyota servisi usta başı tarafından bizzat sorunu giderilmiştir. alırken bu noktaya çok dikkat edilmesi lazım.

myetisir' Alıntı:
evet bu kasalarda hatalı üretim sebebiyle maalesef yağ eksiltme sorunu var. fakat benim arabamı toyota servisi usta başı tarafından bizzat sorunu giderilmiştir. alırken bu noktaya çok dikkat edilmesi lazım.
hocam pm attım

myetisir' Alıntı:
blackpeace123' Alıntı:
myetisir' Alıntı:
hocam pm attım
hocam bana gelen giden yok

attım hocam sanırsam önceki gelmedi.

BBNET
Geri