google da arayıp çözüm bulamadığım için size yazdım. okadar basitse çözümünü bekliyorum sizden?atmega16' Alıntı:yardım beklemek yerine bence biraz google da arasan daha faydalı olur.Herkes en basit soruları bile buraya yazıyor.Forumun amacı bilgi paylaşımıdır.ama her basit soruda buraya sorulmaz ki....
Muzilla' Alıntı:hocam tema klasörünün chmod ayarlarının 777 yaparak denermisiniz :!:
nasıl yapılacak derseniz filezilla yada cute ftp tarzı program yükleyerek, chmod ayarını değiştirmek istediğiniz klasör üzerine sağ tuş dosya izinleri ve sayısal değer bölümüne 777 yaparak deneyin, eğerki sorununuz bu şekilde hallolmuşsa bu değeri sonradan 755 yapmayı unutmayın
yapıyorum olmuyor hocamMuzilla' Alıntı:Muzilla' Alıntı:hocam tema klasörünün chmod ayarlarının 777 yaparak denermisiniz :!:
nasıl yapılacak derseniz filezilla yada cute ftp tarzı program yükleyerek, chmod ayarını değiştirmek istediğiniz klasör üzerine sağ tuş dosya izinleri ve sayısal değer bölümüne 777 yaparak deneyin, eğerki sorununuz bu şekilde hallolmuşsa bu değeri sonradan 755 yapmayı unutmayın
diğer topiğinizde chmod sıkıntınızın olduğunu söylemişsiniz, farketmedim
dediğimi yapsışsınızdır zaten