Tema Yardım Lütfen

Kodla Büyü

yunus48

Site Gezgini
Merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar, joomla 2.5 site için sevgiyi en iyi ifade edebileceğim kırmızı renkli bir tema arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

şimdi ben senin gibi bir devlet dairesinde 8-5 çalışsam ve bu görev bana verilse kimseye para vermeden bu işi kendim hallederim.
Sonuçta bilgisayar biliyorsun otur işinin başına günde 8 saat mesain var yapacağın iş belli indir free temaları gir joomla yardım sitelerine oralardaki videoları izle çok güzel bir iş çıkartırsın. Öyle ondan bundan tema isteyerek bu iş olmaz. İşini kendin yapacaksın iy de olsa kötü de olsa senin işin olacak.

artisteer 4 öneririm tema sitelerinde boğulup kalmaktansa.. ilaçlı şekjilde torrent sitelerinden blup indirebilirsin.

k.cokol' Alıntı:
şimdi ben senin gibi bir devlet dairesinde 8-5 çalışsam ve bu görev bana verilse kimseye para vermeden bu işi kendim hallederim.
Sonuçta bilgisayar biliyorsun otur işinin başına günde 8 saat mesain var yapacağın iş belli indir free temaları gir joomla yardım sitelerine oralardaki videoları izle çok güzel bir iş çıkartırsın. Öyle ondan bundan tema isteyerek bu iş olmaz. İşini kendin yapacaksın iy de olsa kötü de olsa senin işin olacak.

Koray Hocam iyisin güzelsin de ben sadece bunu yapmıyorum ki, hotmailden gönderdiğim maillerin altındaki imzama bakarsan hangi işlere baktığımı göreceksin, 8-5 geçtim günde sadece 2 saatimi bu iş için ayrırmama izin verseler hem kendimi geliştirmiş olurum hemde siteyi yapmış olurum. Mesai dışı yap diye düşünen olabilir ikinci öğretimde okuyorum dönem bitti ama 45 işgünü stajımı yapmak zorundayım uzun lafın kısası vaktim yok hocam :(

anladım ben seni sadece kurumda çalışıyor başka işin yok sanıyordum
o zaman kurum amirlerine söylemen gereken şey sana başka iş vermeyecekler. kurumda olduğun sürece sadece site ile uğraşman şartıyla bunu yapacaksın yoksa parayla yaptırsınlar. Çünkü ben şimdi sizin kurumun sitesini yapmaya başlasam 10-15 gün arası gider.
mesela ben arada boş derslerim oluyor o zaman okul sitesiyle uğraşıyorum. Evdeki vakit en değerli vakittir

Onun için siz değerli üstadlarımın fikrini aldım Koray Hocam, müdürler konuşacağım ya bir firmaya yaptıralım yada başkası yapsın diyeceğim, ilginiz için teşekkür ederim firmaya yaptıralım derlerse sizlerle iletişime geçeceğim hayırlı akşamlar.

BBNET
Geri