Tema Önerir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunus48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yunus48

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, kendime kişisel bir site ve bir akrabamın fotoğraf stüdyosu için site yapmak istiyorum, bana tema ismi önere bilir misiniz?

İlginiz için teşekkür ederim temalar çok güzel ama sanırım ücretli :( ben ücretsiz bir tema arıyorum :(

yunus48' Alıntı:
İlginiz için teşekkür ederim temalar çok güzel ama sanırım ücretli :( ben ücretsiz bir tema arıyorum :(
fotoğraf stüdyosu için tema yapıyorsanız ben ücretli tavsiye ederim.ücretsiz temalarlla ve ücretsiz eklentilerle fotoğraf stüdyosuna tabiiki tema yaparsınız ama çok etkili olacağını sanmıyorum
ticari işletmelere yapılan sitelerde ücretli tema kullanmanız işletme için daha karlı olacaktır

k.cokol' Alıntı:
yunus48' Alıntı:
fotoğraf stüdyosu için tema yapıyorsanız ben ücretli tavsiye ederim.ücretsiz temalarlla ve ücretsiz eklentilerle fotoğraf stüdyosuna tabiiki tema yaparsınız ama çok etkili olacağını sanmıyorum
ticari işletmelere yapılan sitelerde ücretli tema kullanmanız işletme için daha karlı olacaktır

Haklısınız da ben siteyi hediye gibi yapacağım ilerde ücretli temaya geçmek isterse kendisi geçsin ücretli temalar fiyatı uygun olsa ben alıvereceğim de pek de uygun değil :(

BBNET
Geri