Telpa Tabletler İçin Kutu Göndermiş

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Pybs ye giriş yaptım 5-6 gün sonra telpadan 10 tane kutu geldi ama o arada tabletleri göndermiştim. Bundan sonra gelenleri kutulayıp gönderecem artık.
Arıza kaydı açtıktan 5-6 gün sonra geliyor kutular. Mng ilçeye her gün gelmediği için böyledir herhalde, size daha erken gelebilir. Hiç duymamıştım kutu geldiğini paylaşayım dedim...

evet bize de geldi 2 gün önce.. Yırtılan, kaybolan kutuların yerine tabletlerin daha güvenilir bir şekilde gitmesi için gönderdiler. Bir arkadaş burda paylaşmıştı..

bize de göndermişler fakat yetmedi, her gün ortalama 5-6 arıza var. Sarj sorunu artık illlallah ettirdi :-1: Bu kutulardan yetmiyor, bir kutuya iki tablet atıp gönderdim.

bir kutuya 2 tane tablet sığıyor.
kargoya 2 tablet için eskiden 2 tl veriyorlarsa şimdi 1 tl verirler artık..

Arızalı tek tablet varsa ne yapacağız arkadaşlar ikinci bir tablet arızalansın diye bekleyecek miyiz? :?: Sürekli arızalı tablet gelirdi ama bir haftadır elimde tek tablet var gelmemesi iyi de şimdi de kutu çıkardılar

Bu kutuları nereden istiyoruz arkadaşlar bilen var mı? Bizim okulda tabletleri hazırladım sisteme girdirm ama kutu yok :(

BBNET
Geri