yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,286 27 Ağustos 2015 #1 4.5 G uyumlu telefonlar için tüm listeyi hazırladım arkadaşlar. GSM şirketlerinin ihalede aldıkları frekans bandına göre bazı telefonlar 4.5G yerine 4.G hizmeti alacak. 4.5 G uyumlu telefonlar
4.5 G uyumlu telefonlar için tüm listeyi hazırladım arkadaşlar. GSM şirketlerinin ihalede aldıkları frekans bandına göre bazı telefonlar 4.5G yerine 4.G hizmeti alacak. 4.5 G uyumlu telefonlar
fatihh1 Aktif Üye Mesajlar 218 28 Ağustos 2015 #2 :++: ilginç.. geride kalan modeller desteklemiyor yani..
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,286 28 Ağustos 2015 #3 tarafszhaber' Alıntı: :++: ilginç.. geride kalan modeller desteklemiyor yani.. Genişletmek için tıkla ... Destekleyen tüm modeller bunlar hocam. Hepsini tek tek ekledim.
tarafszhaber' Alıntı: :++: ilginç.. geride kalan modeller desteklemiyor yani.. Genişletmek için tıkla ... Destekleyen tüm modeller bunlar hocam. Hepsini tek tek ekledim.
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 30 Ağustos 2015 #4 Tüketiciler derneği başkanı beyanda bulunmuş. Şuan 2 GB videoyu 78 saniyede indiriyoruz 4,5G ile bu sure 54 saniyeye iniyor.. Ne turkcell ne vodafone ne de avea da şehir merkezinde olmasına rağmen böyle bir sonuç almadım iphone kullanmama rağmen... 4,5 g ile uçacaz deniyor ama yürüsek bile şükrederim
Tüketiciler derneği başkanı beyanda bulunmuş. Şuan 2 GB videoyu 78 saniyede indiriyoruz 4,5G ile bu sure 54 saniyeye iniyor.. Ne turkcell ne vodafone ne de avea da şehir merkezinde olmasına rağmen böyle bir sonuç almadım iphone kullanmama rağmen... 4,5 g ile uçacaz deniyor ama yürüsek bile şükrederim