Telefonu tarayıcı gibi kullan

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
CamScanner -Phone PDF Creator

Bu program sayesinde belge tarayıp pdf oluşturabiliyorsunuz pdf yanında ppt olarakta kayıt edebiliyorsunuz yaptığım denemeler sonucunda gerçekten çok güzel sonuç verdi kesinlikle kullanmalısınız. Programın içerisinde ayarlardan kayıt olursanız size 200 MB bulut sunucuda veriyor belgelerinizi direk sunucuda yedekleyebilirsiniz. Daha fazla alan için programı satın almanız gerekiyor ama ücretsiz halide son derece tatmin edici.

Google Playden İndir.

APK dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

• camscanner.png
    camscanner.png
    13.8 KB · Görüntüleme: 1,013
  • CamScanner.rar
    CamScanner.rar
    9 MB · Görüntüleme: 28
hasari hocam ben google Drive kullanıyorum hem tüm belgelerimi açıyor hemde bu tür tarama vs birçok özelliği mevcut tavsiye ederim.
akıllı telefonlarda drive widget olarakta yüklü zaten

yasarcan' Alıntı:
hasari hocam ben google Drive kullanıyorum hem tüm belgelerimi açıyor hemde bu tür tarama vs birçok özelliği mevcut tavsiye ederim.
akıllı telefonlarda drive widget olarakta yüklü zaten
Güzel uygulama fakat varsayılan olarak yüklü değil yüklemek gerekiyor. Belki google cihazlarından birini kullanıyorsan onlarla yüklü gelmiştir senin uyarından sonra yükleyip denedim güzelmiş. Ama yukarıdaki paylaştığım tarayıcı programı çok daha etkili zamanın olursa incele. :)

Google Driver.
https://play.google.com/store/apps/deta ... docs&hl=tr

@hasari ben program indirip kurmaya korkuyorum, programlar kurulurken istedikleri izinler bile beni korkutmaya yetiyor, rehber yedekleme, galeriye ulaşım izni vb...

Neye göre programları indiriyorsun, güveniyorsun... Ben niyeyse ısınamadım bu android programlara...

s_kajmeran' Alıntı:
@hasari ben program indirip kurmaya korkuyorum, programlar kurulurken istedikleri izinler bile beni korkutmaya yetiyor, rehber yedekleme, galeriye ulaşım izni vb...

Neye göre programları indiriyorsun, güveniyorsun... Ben niyeyse ısınamadım bu android programlara...
Kesinlikle haklısın dostum şuan ki önceliğimiz ihtiyaç ama dediğin gibi güvenlik her zaman önde olmalı bu gibi yazılımlarda geliştiricinin insafına kalıyoruz. :)

Ben her paylaştığım yazılımlarda bu konuyu es geçiyorum ama dikkat etmekte yarar var.

Androidin en güzel yanıda özgür ve zengin içerik olması buda olmasaydı diğer cihazlardan bir farkı kalmazdı.
Diğer işletim sistemleri (symbian, bada, windows mobile) standart bir kullanım sunarken bunda neredeyse yapılamayacak şey yok.

Sürüm güncellendi.
Benim bulut alan 900MB çıktı. Telefona format atsanız dahi belgeleriniz kaybolmuyor oturum açtığınız anda tekrar yükleniyor. :)
Telefondan direk giriyorsanız referans adresim şu.
http://camscanner.net/r?64161317

paylaşım için teşekkürler, cs scanner yüklerken birçok uygulama reklam filan yönlendirme çıktı geri kaldırdım, google dreve kaplosuz bağlantı istiyor . başka önerisi olan varsa ücretsiz memnun olurum

paylaşım için teşekkürler, cs scanner yüklerken birçok uygulama reklam filan yönlendirme çıktı geri kaldırdım, google dreve kaplosuz bağlantı istiyor . başka önerisi olan varsa ücretsiz memnun olurum
whatsapp'ın belge kısmına gelip belge tara diyerek resmi direkt olarak pdf haline getirip gönderebilirsiniz.

BBNET
Geri