Telefon alacaklar fırsatı kaçırmayın...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
furkanhoca' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
iyi de paralel ithalat bu..

nasıl yani hocam ?

paralel ithalat telefonlar ucuz olur zaten. çünkü samsung distribütörleri ( telpa, kvk, genpa vs.) tarafından sağlanmaz garantisi..yani telefona bişey olursa garanti için samsunga götüremezsiniz, ,ithalatçı firmaya götürmeniz gerekir..

ozlem22' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
iyi de paralel ithalat bu..

nasıl yani hocam ?

paralel ithalat telefonlar ucuz olur zaten. çünkü samsung distribütörleri ( telpa, kvk, genpa vs.) tarafından sağlanmaz garantisi..yani telefona bişey olursa garanti için samsunga götüremezsiniz, ,ithalatçı firmaya götürmeniz gerekir..

Evet özlem hocamın söylediği doğru. Bu cihazlar yurtdışından giriş yapıyor ve sadece firma garantisinde. Distribütör garantisi mevcut değil.

ben bi kaç gün önce s3 aldım, ne zamandır araştırıyorum hangi siteler paralel ithalat satıyor, fiyatları nedir filan ezberlemiştim artık. gittim samsung bayisinden aldım indirime girmiş, işimi de garantiye almış oldum :))

evet aslında bizzat gördüğümüz satıcıdan alsak garanti felan bizim için önemli olmaz pek , çünkü o zaman biz aldığımız satıcıyı biliriz

furkanhoca' Alıntı:
evet aslında bizzat gördüğümüz satıcıdan alsak garanti felan bizim için önemli olmaz pek , çünkü o zaman biz aldığımız satıcıyı biliriz
paranız çoksa öyle alın tabi
ama hepsi aynı telefon garanti olayı da hepsinde aynı...

o.eyuboglu' Alıntı:
S4 tanıtımı yapıldı, yakında s4 çıkacağı için s3lerde fiyat bir miktar düşer

samsungtaki çalışanlar fiyatların çok düşmeyeceğini söylediler. mesela ben s3ü 1399a aldım, s2 bile hala 1349tl filandı, öyle düşünürsek s2nin 1000tl civarına düşmesi gerekirdi. s3 düşse düşse 1300-1400 arası bi fiyata düşer bence..

hepsiburada da artık böyle garanti veriyor nereden alacağız artık telefonu :S

ozlem22' Alıntı:
ben bi kaç gün önce s3 aldım, ne zamandır araştırıyorum hangi siteler paralel ithalat satıyor, fiyatları nedir filan ezberlemiştim artık. gittim samsung bayisinden aldım indirime girmiş, işimi de garantiye almış oldum :))
Havanızı attınız Hayırlı olsun :=))

arkadaşlar paralel ithalat olup olmaması önemli değil önemli olan ithal eden firma kim sağlam bir firma mı ve burda hangi servislerle anlaşılmış. ben lg 42 inc 3d tv aldım geçen sene ve paralel ithalat olarak aldım. distribütör satışıyla arasında 500 tl fark vardı siz düşünün. araştırdım hemen hemen birçok servis zaten bunlarla da anlaşmalı ben de aldım. bir yılı geçti kullanmaya başlayalı şükür bir problem yok. zaten garantisiz değil ürünler önemli olan işini düzgün yapan servisler bakacak mı kısmı. bunu da dikkate alın derim.

arkadaşlar fazla para vermeye gerek yok bence. paralel ithalat almanızı tavsiye ederim. başıma bir olay geldi arkadaşım paralel ithalat s2 aldı bende telpa garantili s2 aldım 300 tl fazla verip. Güncellemeler hep ona geldi. Bizim samsung türkiye güncelleme yayınlamadan o bütün güncellemeleri yaptı. ben 4.0.3 sürümünü kullanırken o 4.1.2. kullanıyordu.2 el satışındada hiç bir şey değişmiyor arkadaşlar. İkimizde gene beraber sattık telefonları. Maximum kredi kartı olanları yeni çarşı sitesini öneririm. 100 tl maxi puan veriyor. Ben note2 almayı düşünüyorum.

yere düştüğünde kırdığınızda garantinin hiç bir değeri yok çünkü o parayı sizden talep ediyolar. ölü piksel olayı da nerdeyse karşılaşmayacağınız bir sorun. neden durduk yere 400-500 lira fazla vereyim. verenleri de bir türlü anlamıyorum

ya bırakın şu paralel muhabbetlerini.bunu diyen birde bayan arkadaş.hayatında kaç kez deneyiminiz oldu bu konuda tecrübeniz nedir.bilip bilmeden kötülemeyin.site sağlamdır.paralel de şansız bir insan değilseniz bu hayatta adam gibi kullanırsanız telinizi(düşme vs hariç) hiçbişey olmaz.kvk telpa çok iyi de paralele laf atıyosunuz.paralelle ilgili okuduğunuz yorumları kvk için de araştırsanız fikirleriniz değişir.milleti yanlış yönlendirmeyin.heryerde kvk genpa yok.paralel satıcı uzaksa kargoyla yollarsınız olur biter.herkese hayırlı işler :wink:

agd85' Alıntı:
yere düştüğünde kırdığınızda garantinin hiç bir değeri yok çünkü o parayı sizden talep ediyolar. ölü piksel olayı da nerdeyse karşılaşmayacağınız bir sorun. neden durduk yere 400-500 lira fazla vereyim. verenleri de bir türlü anlamıyorum

kampanyaları iyi takip ederseniz indirimlerde paralel ithalat olmayan orijinal garantili telefonları da ucuza alabilirsiniz.. ben sırf indirim var diye cumartesi günü kalktım tekirdağdan istanbuldaki marmara forum satürne gittim 1299a siyah ve gri s3ler vardı, bu fiyat paralel ithalat fiyatından çok az fazladır..ama istediğim renk olmadığı için alamadım. başka yerden 100tl fazla vererek istediğim rengi aldım, ki aldığım fiyat da biçok yere göre daha ucuz.. işin sırrı indirimleri takip etmekte ;) 400-500 fazla vermek tabii ki saflık olur ama eminim onu yapanlar da vardır..hatta çok bilinçsiz olanlar da var..haftasonu bi arkadaşım istanbul bilişimden s3 almış arkadaşıyla birlikte 1249tl ödemişler..ee dedim garantisini sordunuz mu, orası paralel ithalat satıyor sıkıntı olmasın dedim, aa valla hiç sormadık garantisini dedi..böyle bişey olabilir mi ya :D

comaster' Alıntı:
ya bırakın şu paralel muhabbetlerini.bunu diyen birde bayan arkadaş.hayatında kaç kez deneyiminiz oldu bu konuda tecrübeniz nedir.bilip bilmeden kötülemeyin.site sağlamdır.paralel de şansız bir insan değilseniz bu hayatta adam gibi kullanırsanız telinizi(düşme vs hariç) hiçbişey olmaz.kvk telpa çok iyi de paralele laf atıyosunuz.paralelle ilgili okuduğunuz yorumları kvk için de araştırsanız fikirleriniz değişir.milleti yanlış yönlendirmeyin.heryerde kvk genpa yok.paralel satıcı uzaksa kargoyla yollarsınız olur biter.herkese hayırlı işler :wink:

ne olmuş bayansam, konuşma yasağı mı var? deneyimim tecrübem yok, sağda solda duyduklarıma, forumlarda okuduklarıma göre yorum yapıyorum, işkembeden atmıyorum yanii.. isteyen istediğini alsın. nokta!

bende ereyondan zamanında paralel ithalat telefon almıştım emailini klonlamışlar telefonum kapandı satan şirkette kendini kapatmış benim telefon elimde patladı

Site güvenilir ama fiyat çok da uygun değil bence. Daha çoook düşer, bekleyin derim. Canavar telefonlar hele bir giriş yapsın.. S4, One, Z, G Pro..

BBNET
Geri