teknolojiankara.com güvenilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
galaxy s2 almak istiyodum ama bi çok yerde tükenmiş, s3lere bakiyim dedim bu site paralel ithalat ürün satmadığını iddia ediyor. paralel ithalat fiyatlarına göre biraz pahalı, resmi distribütör ürünü satan yerlere göre de biraz ucuz telefonun fiyatı..o yüzden kafam karıştı. teknosada vatanda 1600tl burada 1465 ..alışveriş yapan oldu mu? güvenilir midir acaba?

http://www.teknolojiankara.com/Products ... beyaz.html

Hocam ben hdd aldım ikinci el gönderdiler aradım sıkıntıyı söyledim özür dileriz ürünü gönderin sıfır gönderelim dediler ve sözlerini tutular. Ama bu ürün ithalat ürünü olabilir hepsiburada da 1369 sanırım. arayıp sorun ithalat mı resmi distiribütör mü diye.

sitede paralel ithalat satmadıklarını belirtmişler arayıp sormak lazım..

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 2,775
hocam aynı telefon gold bilgisayar yada hızlıal.com da 1449 lıra hemde güvenilir siteler bir günde ücretsiz kargo da dahil

kadir26' Alıntı:
hocam aynı telefon gold bilgisayar yada hızlıal.com da 1449 lıra hemde güvenilir siteler bir günde ücretsiz kargo da dahil

gold ve hızlıal paralel ithalatta başı çekiyolar zaten, ordan alınır mı hiç :) istanbulbilişim de öyle..güvenilir bi yer bulmak istiyorum ben..

ben herşeyi oradan alıyorum hocam herhangi bir sorunda yasamadım 4 tane telefon aldım hepsıde kvk garantılıydı hiç birinde de sorun yaşamadım 2 tane laptop sorun çıkarmadı siz bilirsiniz.

hepsi burada da su an 100 tl cek 100 tl paraf puan ile cok uygun fiyata geliyo.samsung türkiye garantili ürünler.ben daha fiyatın düşmesini bekliyorum

Hocam galaxy s3 Gold'da 1399 TL, www.teknomarketim.com adresinde 1379 TL. www.teknomarketim.com gayet güvenilir bir site. Bizzat tarafımdan test edilmiştir. Bu siteden daha önce 2 adet laptop, 2 adet masaüstü bilgisayar ve nokia 5800 cep telefonu almıştım çok uygun fiyatlara. Galaxy s3 ben de almayı düşünüyorum ama beklemedeyim. S4 çıkınca s3 fiyatında azalma olabilir diye.

BBNET
Geri