http://www.personelmeb.net/duyuru/ilici ... 69025.htmlKöfteHoRr' Alıntı:listenizde yoksa demek ki ilinizde o alanda hiç boş norm yok demektir.
O zaman geçmeyesin diye bi işarettir hocam19siyaHBeyaz03' Alıntı:http://www.personelmeb.net/duyuru/ilici ... 69025.htmlKöfteHoRr' Alıntı:listenizde yoksa demek ki ilinizde o alanda hiç boş norm yok demektir.
hocam burdan bakınca çok fazla açık var tek tasarıda
haydo87' Alıntı:Bugün bütün gün düşündüm alan değiştirmeyi. Ne kadar tamirci, ara eleman, dersi olmayan, boş boş gezen , öğretmen le idareci arasında sıkışan ne yaptığı belirsiz derssiz bir alanda olsamda ben bunun için 4 sene okudum emek verdim aylarca proje yaptım yazılım yaptım şimdi kalkıpta el işi öğretmeni mi olacaksın lan haydar dedimNe gelecekse gelsin ben burdayım
İnadına AŞK, İnadına BT![]()
invem' Alıntı:arkadaşlar ben de çok kararsızım önümüzü göremiyoruz çünkü sonrasında ne olur ne olmaz belli değil o yüzden verdiğim karadan pişman olmaktan korkuyorum. Ama bir yandan da şu var bilgisayarda norm fazlası oluca iş tamirciliğe dönüyor. tts de norm fazlası olunca en azından tamirci olmayacağımız belli.
Bizim branşı ilerde teknik liseye yönlendirirler mi acaba?
sekeroglantr' Alıntı:fahrican' Alıntı:Bu dersin de geleceği belirsiz.
Yeni sistemde 6. sınıflara teknoloji tasarım dersi yok. Bu sene kademeli geçişle yeni sistem sadece 5. sınıflara uygulandığı için norm durumları etkilenmedi. Gelecek yıl normları 1/3oranında azalacak. Yeni bir branş olmamız nedeni ile hizmet puanlarımız da düşük. Norm fazlası olması nedeni ile yeni okul aramak zorunda kalan yine Bilişimden geçenler olur .Geçmeyi düşünen arkadaşların bir kez daha düşünmesi lazım.
Hocam sanırım bir yanlışınız var. Çünkü şimdi yeniden kontrol ettim benim okulumda Teknoloji ve Tasarım dersi 6. sınıflar için de var.
sanalomer' Alıntı:Bence bilişim öğretmenliği branşı sona erecek. Bize ne mi olacak? Şu an ki durumdan daha kötü hiç bir şey olmaz.
Bence yapılacak en ideal şey şu olur. MEB bünyesinde programlamaya yatkın bilişim öğretmenlerini programcı olarak istihdam etmeli ve e-okul projesini microsofttan bağımsız php tabanlı olarak bilgisayar öğretmenlerine yaptırmalı. Yine aynı organizasyonla google ile rekabet edecek yerli bir arama motoru yaptırmalı. Bu kadroların ücretleri de 44 saat üstünden değerlendirilmeli, yıpranmadan dolayı erken emeklilik hakkı verilmelidir.
donanım'a yatkın arkadaşlarımızı da il ve ilçe merkezlerinde onarım ve bakım merkezlerinde organize etmeli ve tüm meb kurum ve kuruluşların tamir ihtiyaçları bu şekilde karşılanmalı. Bu kadroların ücretleri de 44 saat üstünden değerlendirilmeli, yıpranmadan dolayı erken emeklilik hakkı verilmelidir.
Sadece derse girmek isteyen öğretmenlerimizin de branşlarını değitirmesini sağlayarak istedikleri bir branşta derse girmelerini sağlamalı. Normal öğretmen ücretiyle ücretlendirilmelidir.
duyduğum en ütopyatik hayalsanalomer' Alıntı:Bence bilişim öğretmenliği branşı sona erecek. Bize ne mi olacak? Şu an ki durumdan daha kötü hiç bir şey olmaz.
Bence yapılacak en ideal şey şu olur. MEB bünyesinde programlamaya yatkın bilişim öğretmenlerini programcı olarak istihdam etmeli ve e-okul projesini microsofttan bağımsız php tabanlı olarak bilgisayar öğretmenlerine yaptırmalı. Yine aynı organizasyonla google ile rekabet edecek yerli bir arama motoru yaptırmalı. Bu kadroların ücretleri de 44 saat üstünden değerlendirilmeli, yıpranmadan dolayı erken emeklilik hakkı verilmelidir.
donanım'a yatkın arkadaşlarımızı da il ve ilçe merkezlerinde onarım ve bakım merkezlerinde organize etmeli ve tüm meb kurum ve kuruluşların tamir ihtiyaçları bu şekilde karşılanmalı. Bu kadroların ücretleri de 44 saat üstünden değerlendirilmeli, yıpranmadan dolayı erken emeklilik hakkı verilmelidir.
Sadece derse girmek isteyen öğretmenlerimizin de branşlarını değitirmesini sağlayarak istedikleri bir branşta derse girmelerini sağlamalı. Normal öğretmen ücretiyle ücretlendirilmelidir.
haydo87' Alıntı:Bugün bütün gün düşündüm alan değiştirmeyi. Ne kadar tamirci, ara eleman, dersi olmayan, boş boş gezen , öğretmen le idareci arasında sıkışan ne yaptığı belirsiz derssiz bir alanda olsamda ben bunun için 4 sene okudum emek verdim aylarca proje yaptım yazılım yaptım şimdi kalkıpta el işi öğretmeni mi olacaksın lan haydar dedimNe gelecekse gelsin ben burdayım
İnadına AŞK, İnadına BT![]()
Sen de başvurabilirsin kardeş, sadece norm fazlası olanlar değil. Ayrıca teknoloji tasarıma başvurabilirsin sadece...ismailt' Alıntı:arkadaşlar ben norm fazlası değilim ben de alan değişikliğine başvurabiliyor muyum?
Bir de net olarak başvura bildiğimiz alanlar hangileri belli mi
Az önce mebbis şifremle girdim baktım, her branşı seçebiliyorsun. Bu ne iş anlamadım!.. Soruna net cevap alırsan bana da yaz lütfen kardeş...gokhan_helvaci' Alıntı:Sen de başvurabilirsin kardeş, sadece norm fazlası olanlar değil. Ayrıca teknoloji tasarıma başvurabilirsin sadece...ismailt' Alıntı:arkadaşlar ben norm fazlası değilim ben de alan değişikliğine başvurabiliyor muyum?
Bir de net olarak başvura bildiğimiz alanlar hangileri belli mi