Teknoloji tasarım öğretmenliğini nasıl yakıştırıyorsunuz??

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ben şahsen atanamamış olsam denize düşen yılana sarılır hesabı kabul edebilirim tek-tas öğretmenliğini.Ama severekte yapmam. Mecburi olur.

Ama atanmış bir bilişimci olarak branş değişikliği ile tek-tasa geçmeyi kabul etmem.

Bazı atanmış arkadaşlar kurtuluş olarak oraya geçmeyi hayal ediyorlar ama biz buraya kolay gelmedik. yata yata da tek-tas öğretmeni olabilirdik ünide. ben burayı istiyorum. bazı şeylerin düzenlenmesini istiyorum. bana ne tek-tas tan. figür migur tasarlayamam ben

Bu ülkenin sicili bu gibi yanlışlarla dolu. Yanı bir yanlış daha yapılırsa şaşırmayın.

Yeni ders çizelgelerine göre 6. sınıflardan Teknoloji Tasarım dersi kalkıyor sadece 7-8 lerde 2 şer saat kalıyor. Kademeli geçiş nedeni ile yeni sistem bu yıl sadece 5. sınıflara uygulanacağı için etkilenmeyecekler. Bir sonraki yıl ders yükleri 1/3 oranında azalacağı için o branşta da bir çok norm fazlası olacak.
Bizim branşı ne diriltiyorlar ne öldürüyorlar, süründürmeye devam ediyorlar .

evet yani tek-tas da bir belirsizlik içinde.

bir de atanmış arkadaşlar kendilerine tek-tas ı nasıl yakıştırıyorlar. biz bilişimciyiz arkadaşlar. bilişim candır :)

Tamamen tek tas ile bilişim tek dersinin içriğini, iki dersin ayrı kulvarlarda olduğunu bilmeyen bir işgüzarın veya işgüzarların bu branştan olanların bu branş yan alanı olmalı içinde teknoloji kelimesi var diyerek düz mantık yürüterek yaptıkları bi uygulama. Araştırmadan, sormadan işkembe-i kübradan sallayarak yani. Bari fen ve teknolojiyle kursalardı o düz mantığı :D

başka branşdan sanane o derse mecbur edilen branşlardan haberin varmı nerelerden mezunlar.siyasal mezunu bile bu branşta sen bilişim dersine ne gerek var çocuklar hocalardan iyi biliyor diyen kafalarla uğraş bu derse gerek yok diye seçmeyen müdürlerle uğraş işine bak 10 yıllık bts formatörü arkadaşınız

aynen arkadaşlar. yaa ben yapamıyorum ki yani kağıt kesmeyi beceremiyorum. belki çocuk o konuda yetenekli niye körelteyim çocuğu. hem bana hem ona yazık.

valla ilk mat, fen, hatta yabancı dil ve türkçe de bile daha başarılı olurum. sayısal kökenliyim çünkü. kendimi tek-tas çı düşünüyorum da yazık bana ve o çocuklara

pisagorean' Alıntı:
Tamamen tek tas ile bilişim tek dersinin içriğini, iki dersin ayrı kulvarlarda olduğunu bilmeyen bir işgüzarın veya işgüzarların bu branştan olanların bu branş yan alanı olmalı içinde teknoloji kelimesi var diyerek düz mantık yürüterek yaptıkları bi uygulama. Araştırmadan, sormadan işkembe-i kübradan sallayarak yani. Bari fen ve teknolojiyle kursalardı o düz mantığı :D
Hocamın dediği gibi iki ders arasında, isimlerindeki ortak Teknoloji kelimesi dışında hiç bir benzerlik yok.

teknoloji tasarım dersininde durumu belirsiz sonu bizler gibi durumu belirsiz olmayan mat türkçe gibi olsa ben razıyım açıkcası en kötü sonuç belirsizlikten iyidir anlayışındayım son 2 senede hep sonumuz ne olacak durumum ne olacak okulumda kalacakmıyım kalmayacakmıyım dersim seçilecek mi seçilmeyecek mi düşünmekten yaşlandım

BBNET
Geri